satılık boxer yavruları

satılık boxer yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Atatürk Mah.
1₺
 
köpek Boxer fiyatları köpek ilanlari Atatürk Mah. Atatürk Mah. Boxer ilanları Atatürk Mah. köpek ilanı Boxer Sahibinden Atatürk Mah.
Boxer Cinsi Köpek Bakımı ve Özellikleri

Boxer, yapılan araştırmalar sonucunda atalarının Mastiff ırkından gelen Alman Bullenbeisser ve Bulldog olduğu düşünülmektedir. Görevi her daim avını hızlı bir şekilde yakalamak olan Boxer köpeği son derece başarılı bir avcıdır. Beraberinde eski zamanlarda çiftçiler tarafından sıklıkla tercih edilen bu tür sürülerin yaban domuzu, tilki, çakal ve kurt gibi yırtıcılardan korunması için beslenmekteydi. Günümüzde halen mükemmel bir aile dostu olan bu tür dünyanın en popüler ırkları arasında yer almaktadır.

Büyük, kaslı, kare kafası ile etkileyici bir görünüme sahip olan Boxer köpeği son derece sevinçli bir mizaha sahiptir. Fakat bir hayli yaramaz olan bu sevimli dostumuz her daim egzersiz ihtiyacı duyan enerjik bir türdür. Zeki, uyanık ve korkusuz olarak adlandırılan Boxer köpeği günümüzde bahçeli evlerde, çiftlik evlerinde, fabrikalarda hatta ev içerisinde yaşayabilmektedir. Her daim doğru bir eğitim ve sosyalleştirme ile çevresine, ailesi bir hayli düşkün olduğu bilinmektedir. Tür ilk olarak 2005 yılında Amerikan Kennel Kulübü tarafından tanınmıştır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4516719
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Atatürk Mah.
  • satılık cane corsa yavrular

    Cane Corso İtaliano köpeği sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayat sürebilmesi için he ...

  • GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI

    GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI MÜKEMMEL KALİTEYE SAHİP , BİRBİRİNDEN SEVİMLİ ÇOK ...

  • GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI

    GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI MÜKEMMEL KALİTEYE SAHİP , BİRBİRİNDEN SEVİMLİ ÇOK ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.