satılık cane corso yavruları izmir

satılık cane corso yavruları izmir

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Cane corsa Sahibinden 1 TL Cane corsa yaş 0-3 Aylık Çelebi Mah. Dişi ve Erkek köpek Çelebi Mah. Çelebi Mah. köpek ilanları Dişi ve Erkek Sahibinden Çelebi Mah.
Çok yetenekli, sahibine bağlı, koruyucu ve akıllı bir köpektir. Eğitilmesi kolaydır. Bu özelliklerinin yanında çabuk kızan, tetikte ve kendinden emindir. Böylelikle iyi bir bekçi köpeği olabilir. Cane Corso Mastiff cinsleri agresif değildir ancak gerektiğinde sahiplerini korurlar. Acıya dayanıklı olmalarından dolayı kavga anında engellenemezler.

En hızlı büyüyen köpek ırklarından biridir. Erkeklerde ortalama yükselik 64-68 cm, dişilerde ise 60-64 cm dir. Erkek köpeklerde kilo ortalama 45-50 Kg, dişilerde ise 40-45 Kg olmaktadır.Cane Corso, Molossus irkina en yakin mastif soylarindan birisidir. İtalya’da Puglia, Lucania and Sannio’da ortaya çıkartılan tarihi eserlerde bu köpeklere Latince adı Cohors verilmiştir ve koruma, bekçi anlamina gelir. Ayrıca başka bir rivayete göre atalarının eski Romada bir tür olan Canis Pugnax olduğuda söylenmektedir. Safkan bir İtalyan köpeği olmasına rağmen genellikle Amerika kıtasında daha çok bulunmaktadır. İtalya’nın tarihi, geçmişte yapılan heykellerden ve resimlerden de anlaşılacağı gibi bu ırkın İtalyan kökenli olduğu kanıtlanmıştır. Eskiden İtalyan halkı tarafından koruma, avcılık ve bekçi köpeği olarakta kullanılmıştır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4506230
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • satılık fransız bulldog yavruları

    Fransız (French) Bulldog Cinsi Diğer ev hayvanları ve köpeklerle olmayı severle ...

  • beagle yavruları

    Beagle köpek ülkemizde tercih edilen ırklardan bir tanesi.Bu konumuzda sizlere b ...

  • ÇOK ŞİRİN FRANSIZ BULLDOG BEBEKLERİMİZ

    İZMİR,DE HER BİRİ SAĞLIK VE SAFKAN IRK GARANTİLİ VETERİNER KONTROLLERİ YAPILMIŞ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.