satılık british shorthair

satılık british shorthair

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
  • 1₺
    İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
  • Hayvanlar alemi / Evcil hayvanlar / Kedi ilanları

  • satılık british shorthair
  • İlan no#4480263
  • Kimden Sahibinden
  • Kedi ırkı British shorthair
  • Kedinin cinsiyeti Dişi ve Erkek
  • Kedi yaşı 0-3 Aylık
 
British shorthair 0-3 Aylık Çelebi Mah. British shorthair 1 TL Çelebi Mah. British shorthair Sahibinden Çelebi Mah. kedi British shorthair fiyatları
--- PET AÇIKLAMA ---

Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

.. .. .. ...

British Shorthair, İngiltere kökenli bir ırktır ve 19. yüzyılın sonlarına doğru Harrison Weir adında bir kedi sever tarafından dünyaya tanıtılmıştır.

Davranış özellikleri: Uyumlu ve dayanıklı bir kedi olan British Shorthair tam anlamıyla bir şehir kedisidir. Çocuklarla arası son derece iyidir çünkü sabırlı ve toleranslı bir kedidir. Nadiren saldırganlık ve tırmalama eğilimi gösterirler. Ev içi kedisi olmaya kolayca uyum sağlarlar ve sokağa fazla ilgi duymazlar. İlgi meraklısı değillerdir fakat oyun oynamak isterlerse, bunu sahiplerine gayet açık bir şekilde anlatabilirler. Kucakta oturmaktansa, sahiplerinin yakınında oturmayı tercih ederler.

Davranış özellikleri : Uyumlu ve dayanıklı bir kedi olan British Shorthair tam anlamıyla bir şehir kedisidir. Çocuklarla arası son derece iyidir çünkü sabırlı ve toleranslı bir kedidir. Nadiren saldırganlık ve tırmalama eğilimi gösterirler. Ev içi kedisi olmaya kolayca uyum sağlarlar ve sokağa fazla ilgi duymazlar. İlgi meraklısı değillerdir fakat oyun oynamak isterlerse, bunu sahiplerine gayet açık bir şekilde anlatabilirler. Kucakta oturmaktansa, sahiplerinin yakınında oturmayı tercih ederler.

Tüy bakımı :Kendilerini temizlerler, bakımlarını yaparlar ve kendi kararlarını alarak, kendi ayaklarının üzerinde dururlar.Genel bakım : Bristish Shorthairler çok fazla bakıma ihtiyaç duymazlar çünkü kürkleri fazla düğüm olmaz ve kolay matlaşmaz. Fakat, günlük olarak taranmaları önemlidir. Böylece tüy dökmelerini ve tüy yumağı kusmalarını önleyebilirsiniz.Ayrıca obeziteye yatkın oldukları için beslenmelerine daima dikkat etmeli ve aşırıya kaçmamalısınız.British Shorthair, çalışan insanlar için mükemmel bir seçenektir. Kendi başlarına evde zaman geçirmeyi severler ve başka hayvanların ya da insanların ilgisini aramazlar. Fakat kendi ırklarındaki ya da yakın huylu ırklardaki kedilerle de bir sorun yaşamazlar.Çok sesleri solukları çıkmasa da sahipleriyle miyavlayarak iletişim kurmayı tercih ederler. Bazıları kucaklanmaya hayır demese de, çoğu patilerini yerde tutmayı ve yerde sevilmeyi tercih ederler.Bu ırk, zekası nedeniyle, eğitmenlerin de en sevdiği kedi ırklarından biridir.Irk Fiziksel ÖzellikleriGülüyor gibi yüz ifadesi, tüylerinin yoğun ve peluş gibi olması belirgin özelliğidir. Kulakları ne uzun ne kısa fakat uçları yuvarlaktır. Kısa kulaklı olanlar Scotish fold olarak adlandırılan farklı bir ırktır. Dairevi Yuvarlak kafa, burun yayvan ve ortadadır. iri gözleri yuvarlak ve bakır renginden altın rengine kadar olan tonları dikkat çekmektedir. En çok yaygın olan rengi ingiliz mavisi denilen gri olarak gördüğümüz renktir. Noktalı ve Çift renkleri olduğu gibi siyah, beyaz, mavi, krem, duman, tekir ve kızıl renkleri mevcuttur. rengine bakıp bu ingiliz kedisi değildir demeyin. Sizi yanıltacak kadar çok renk seçeneği mevcut.Tam sıkmalık yanakları belirgin bir kedidir. Erkekler daha iri olup yetişkinler 5-10 kg arasındadır. Genel ömürleri 15-20 yıl arasındadır. Obesiteye çok yatkın oldukları için mutlaka ölçülü beslenmelidirler. Kızıl, beyaz, mavi, siyah, krem, vizon duman, lekeli ve çift renklileri mevcuttur. En popular olan düz mavi klasik renktir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4480263
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • Çok uygun fiyata safkan british shorthair yavruları

    Anne ve baba İngiltere’den getirilmiştir. Seceresi ve uluslar arası sağlık karne ...

  • satılık scottish fold kedileri

    Scottish Fold Karakteristik Özellikleri yle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarı ...

  • satılık british shorthair kedileri

    Irk Boyutu: Orta Boy Kafa Biçimi: Yuvarlak ve büyük Kulak Biçimi: Orta boy ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.