satılık maltese terrier erkek yavru

satılık maltese terrier erkek yavru

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Çelebi Mah. köpek fiyatları Çelebi Mah. köpek ilanı ver Maltese terrier Çelebi Mah. Maltese terrier yaş 0-3 Aylık Çelebi Mah. Erkek Sahibinden Çelebi Mah.
Kökenleri çok eskilere dayanan bu köpekler Yunan filozofu

Theophrastus tarafından "Melita" cinsi olarak tanımlanmıştır.İtalya'da Spaniel ve Poddle ile çifteştirilerek geliştirilmişlerdir.Sahibine sadık,oyuncu ve zekidirler.Yabancı seslere karşı dikkatlidirler.Evde uyumaları gerekir.İnsana arkdaşlık eden zarif,sevimli bir köpektir,18 yaşına kadar yaşayabilirler,nemden korunmalıdırlar.Tüylerinin güzelliğini korumak için bahar ve yaz aylarındaki yağışlardan korunmalıdırlar.

Maltese dünyadaki en eski süs köpeği ırklarından biridir. Oldukça kalabalık bir köpek ırk ailesi olan Terrier’lerin bir üyesi olan Maltese ya da diğer adlarıyla Maltiz, Malta köpeği uzun beyaz tüyleri ve küçük boyutları ile bugün tüm dünyada binlerce insanın hayat arkadaşı olmayı başarmış durumda.

Kökeni :

Yazımızın başında da söylediğimiz gibi Maltese çok eski bir ırktır, ancak tam olarak ne zaman ortaya çıktığına dair net bilgi bulunmuyor. Altese terrier Malta’da ortaya çıktıysa da İtalya’da minyatür Spaniel ile Poddle kullanılarak cins geliştirilmiş ve bugünkü halini almıştır.

Fiziksel özellikleri :

Süs köpeği tanımına çok uyan Maltese terrier’in en karakteristik fiziksel özelliği şüphesiz ki tüyleridir. Bembeyaz, uzun ve yumuşacık tüyleri vardır. Ortalama ömrü 12-15 yıl arasında olan Maltese terrierlerin boyları dişide ve erkekte 23-25 cm, ağırlıklarıysa 2-3 kg’dir. Bu arada her ne kadar ortalama ömürleri 12-15 sene arasında olsa da iyi ve doğru bir bakımla 18 yaşına kadar hatta daha uzun süre yaşayabilir bu küçük köpekler.

Karakteri :

Maltese ırkı tam bir ev köpeğidir ve sahibine aşırı bağlıdır. Çok da zeki olan bu köpekler bekçi olarak da kullanılabilirler çünkü en ufak seste dahi dikkat kesilip havlayarak sahiplerini uyarırlar. Maltese terrier’in bir diğer özelliği de oyuna olan düşkünlüğüdür.

Bakımı :

Maltese terrier bakımının en önemli kısmı tüyleridir. Uzun ve yumuşak tüylerini mutlaka düzenli olarak taramak gerekir aksi takdirde tüyler düğümlenebilir ve sağlığını kaybedebilir. Bunun yanı sıra yeterli egzersiz de yaptırılması önemlidir. Egzersizi oyun oynayarak yaptırmanız hem köpeğin sağlıklı olmasına hem de aranızdaki bağın kuvvetlenmesine yardımcı olacaktır.

PET AÇIKLAMASI :

0534 688 3548 Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.
Özellikler

Secereli

Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4480124
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • FRENCH BULLDOG ÇOK ÖZEL YAVRULAR

    FRENCH BULLDOG YAVRULARI 0553 480 06 95 İLETİŞİM IRK GARANTİLİ - S ...

  • JAPON AKİTA İNU IRK GARANTİLİ YAVRULAR

    ★ AKİTA İNU YAVRULARIMIZ ★ IRK GARANTİLİ , Sağlıklı Çok Özel Dişi ve Erkek Y ...

  • satılık tibet mastifi ilanı orijinal

    Güvenilir ve kibar doğası vardır. Gerektiğinde ailesini ve bölgesini haytı pahas ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.