satılık PEKİNEZ yavrularımız geldi.

satılık PEKİNEZ yavrularımız geldi.

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
satılık PEKİNEZ yavrularımız geldi.
 
satılık PEKİNEZ yavrularımız geldi. satılık PEKİNEZ yavrularımız geldi. satılık PEKİNEZ yavrularımız geldi. satılık PEKİNEZ yavrularımız geldi.
Pekingese kendini tehlikeye atacak kadar cesur ve gözüpek bir köpektir. Duyarlı, bağımsız ve sahibine karşı aşırı sevgi doludur; ancak yabancılara karşı mesafelidir. İnatçı ve kararlıdır ve sahibine dediğini yaptırma isteğinin yanı sıra iştahsızlık nedeniyle de yemek yedirmek bazen güç olabilir. Fazla beslendiğinde Pekingese kolaylıkla şişmanlayabilir. Kıskançlık düzeyinde sevgi dolu olabilirler. Fazla havlamaya eğilimleri olduğundan iyi birer bekçi köpeğidirler. Sert oynanmaya gelmeyeceğinden çocuklu ailelere tavsiye edilmez. Tuvalet eğitimi alması zaman alabilir. FOR SALE 18 YAŞ ALTI KESİNLİKLE SATIŞIMIZ YOKTUR. TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ AVRUPA BİRLİĞİ TÜM ÜLKELERE TESLİMAT SEÇENEĞİ BİZİ ARAMADAN KARAR VERMEYİN TÜM SORULARINIZI PROFESYONEL DANIŞMANLARIMIZ SAYESİNDE DOĞRU SEÇENEKLERE ULAŞABİLİRSİNİZ. www.pavpavpet.com www.facebook.com/pavpavpet www.instagram .com/petpawpaw www.twitter.com/petpawpaw ADRESLERİMİZDEN TAKİP EDEBİİLİRSİNİZ DETAYLLI BİLGİ İÇİN 0274 666 03 06 0532 231 25 23 0532 234 83 87 İYİ GÜNLER DİLERİZ.
  • #4027218
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık TOY POODLE yavrularımız geldi.

    Minyatür poodle neşeli, çok zeki, hassas ve eğitime son derece yatkın bir ırktır ...

  • satılık TEA CUP MALTESE TERRİER yavrularımız geldi

    canlı, oyuncu ve hayat doludur. Sahibine karşı kibar, sevgi dolu ve sadıktır. Ol ...

  • satılık GOLDEN RETRİEVER yavrularımız geldi.

    Altın Düz Tüylü" (Golden Flat-Coated) adıyla çıkarılıyordu. Golden dünyanın en p ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.