satılık GOLDEN RETRİEVER yavrularımız geldi.

satılık GOLDEN RETRİEVER yavrularımız geldi.

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
satılık GOLDEN RETRİEVER yavrularımız geldi.
 
satılık GOLDEN RETRİEVER yavrularımız geldi. satılık GOLDEN RETRİEVER yavrularımız geldi. satılık GOLDEN RETRİEVER yavrularımız geldi. satılık GOLDEN RETRİEVER yavrularımız geldi. satılık GOLDEN RETRİEVER yavrularımız geldi.
Altın Düz Tüylü" (Golden Flat-Coated) adıyla çıkarılıyordu. Golden dünyanın en popüler aile köpeklerinden biridir. Dünya üzerindeki en iyi itaat yarışmaları birincilerinin çoğu Golden Retrieverlardır. Golden, karada ve suda iyi bir kuş avcısıdır. Mükemmel burnu sadece avını değil narkotik departmanı için uyuşturucu bulunmasında da kullanılır. İnsanı memnun etmeye eğilimi ve öğrenmeye açıklığı, bu ırka hastalar için terapi ve körler için rehber köpeklikte de büyük başarı kazandırmaktadır. FOR SALE 18 YAŞ ALTI KESİNLİKLE SATIŞIMIZ YOKTUR. TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ AVRUPA BİRLİĞİ TÜM ÜLKELERE TESLİMAT SEÇENEĞİ BİZİ ARAMADAN KARAR VERMEYİN TÜM SORULARINIZI PROFESYONEL DANIŞMANLARIMIZ SAYESİNDE DOĞRU SEÇENEKLERE ULAŞABİLİRSİNİZ. www.pavpavpet.com www.facebook.com/pavpavpet www.instagram .com/petpawpaw www.twitter.com/petpawpaw ADRESLERİMİZDEN TAKİP EDEBİİLİRSİNİZ DETAYLLI BİLGİ İÇİN 0274 666 03 06 0532 231 25 23 0532 234 83 87 İYİ GÜNLER DİLERİZ.
  • #4027196
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • pomarian boo mükemmel satılık________ yavrularımm

    SATIŞA SUNMUŞ OLDUĞUMUZ YAVRULARIN (AYRICA ANNE VE BABALARININ) AŞILARI, PARAZİT ...

  • satılık French Bulldog yavruları izmir

    FRENCH BULLDOG İZMİR... IRK STANDARTLARINDA PROFESYONEL ÜRETİM... ÖNCEKİ DÖNEMLE ...

  • İstanbul Kadıköy maltız terrıer

    Terrier Maltese bakımı için özen gösterilmesi gereken en önemli nokta tüy bakımı ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.