french bulldog satılık yavruları

french bulldog satılık yavruları

Bursa / Osmangazi / İsmetiye Mah.
1₺
 
İsmetiye Mah. köpek ilanları French bulldog köpek Osmangazi İsmetiye Mah. köpek fiyatları İsmetiye Mah. köpek ilanı ver French bulldog İlk hayvan bakacaklara
french bulldog yavruları,satılık french bulldog yavru,satılık yavru köpekler,köpekler, köpek,french bulldog,fransız bulldog,satılık french bulldog yavruları,satılık french bulldog,satılık fransız bulldog,french bulldog yavru köpekler,ev köpekleri,ev köpeği

**Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

- PET AÇIKLAMASI -

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/

*-*-*-*-*-*- **---*-*-*---

Fransız Bulldog özellikleri ile herkesin ilgisini çekebilecek bir köpektir.İyi huyları ve bakım açısından sizi zorlamayacak bir dosttur.Hem oyuncu hemde çok şirin olması sebebinle genelde tercih edilir.Apartmanda beslenmeye son derece elverişlidir.Farelera karşı müsaade etmez.Her zaman tek bir sahibi olsun ister.Tek başına kalmayı sevmez.Rahatsız edici bir halde bulunulursa köpeğe karşı oda savunma yapmak zorunda kalır.Sahiplerini aşırı kıskandıkları için diğer köpeklerle anlaşamazlar.Birlikte büyümeleri halinde anlaşabilirler.Yabancılarla arası oldukça düşük boyuttadır.Çocuklarla arası pek iyi değildir büyük çocuklarla beslenebilir ama küçük çocuklarla problem yaşanabilir.Yaşlı kişilerlede arası son derece iyi bir köpektir.En kötü özelliği Fransız bulldog’un çok salyalı ve horlamasıdır.Bu köpek için ne çok soğuk nede cok sıcak iklim olmaması gerekir.Aşırı sıcaklar bu köpeklerde kalp krizine neden olabilmektedir.Serin yerler onları daha mutlu eder.Apartmanda beslenmeye uygun bir ırktır Fransız Bulldog.Egzersiz ihtiyacı sıcak havalarda yaptırılmaması gerekir.Çok egzersize ihtiyaç duyan bir köpektir.Son derece bakımı kolaydır.Az tüyü olduğu için bakımıda kolaydır.Düzenli fırçalama dışında yapmanız gereken başka bir şey yoktur.

10-12 yıl ortalama yaşayabilmektedirler.

Fransız Bulldog özellikleri İngiliz Bulldog özelliklerine çok benzemektedir.Köken olarak İngiltere kökenli bir köpektir.1860 tarihlerinde Fransız köpek yetiştiren kişiler bu köpekleri Fransa’ya götürmüş ve Fransız terrieri ile çaprazlamıştır.Bunun sonucunda ortaya çok güzel bir köpek çıkmıştır.Özellikle Yürüyüş yapmayı sevenler bu köpekleri çok fazla beslemiştir.Show amaçlı olarak daha cok İngiliz olanından faydalanılmıştır.

Fransız buldoğu, iyi huylu, oyuncu, dikkatli ve meraklı bir köpek ırkıdır. Kulakları, yarasa kulağına benzer. Bekçilik görevini mükemmel bir şekilde yerine getirir. Fareleri hiç sevmez, onları acımasızca avlar. Diğer köpeklerden hoşlanmaz, ama beraber büyüdüğü ev hayvanlarıyla iyi geçinir. Özellikle yaşılıları çok sever. Salyasının akmasıyla ünlüdür. Aşırı sıcaklar kalp krizi geçirmesine yol açabilir. Apartman yaşamına kolaylıkla uyum sağlar. Fazla yürüyüşten hoşlanmaz.12-20 kilo ağırlığında, 28–33 cm uzunluğunda olup, ortalama ömürleri 9-11 yıldır. Küçük, enerjik bir ırktır. Geniş, yuvarlak, yarasaya benzeyen kulakları ve yassı kare kafası vardır. İngiliz Bulldog u ile aynı tiptir ama küçüğüdür. Derilerinin çok yumuşak olması onları çekici bir evcil hayvan yapar. İnsanlar için çok iyi arkadaş ve güldüren, gülünç küçük köpeklerdir. Canayakın ve temkinli bir yaratılışı vardır, bu da onu mükemmel bir ev arkadaşı yapar. Çok oyuncudur. Diğer hayvanlarla ve çocuklarla iyi anlaşır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4421566
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. İsmetiye Mah.
  • samoyed satılık yavruları

    samoyed,satılık samoyed yavruları,satılık samoyed,samoyed yavru köpekler,samoyed ...

  • yorkshire terrier satılık yavruları

    yorkshire terrier,teacup yorkshire terrier yavruları,satılık yorkshire terrier t ...

  • jack russell terrier satılık yavruları

    jack russell,satılık jack russell terrier,satılık jack russell yavruları,ev köpe ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.