EMSALSİZ NADİR BULUNAN TREE COLOR CAVALİER KİNG CHARLES EV BEBEKLERİ

EMSALSİZ NADİR BULUNAN TREE COLOR CAVALİER KİNG CHARLES EV BEBEKLERİ

İstanbul / Sarıyer / Merkez Mah.
2₺
 
Cavalier king Charles köpek Sarıyer yaş 0-3 Aylık köpek Merkez Mah. Cavalier king Charles köpek Sarıyer Cavalier king Charles yaş 0-3 Aylık Merkez Mah. köpek ilanı Cavalier king Charles 2 TL Merkez Mah. Merkez Mah. köpek fiyatları köpek Cavalier king Charles fiyatları köpek ilanlari Merkez Mah. Dişi ve Erkek köpek Merkez Mah. Merkez Mah. Cavalier king Charles ilanları Cavalier king Charles Merkez Mah. Cavalier king Charles Sahibinden 2 TL Cavalier king Charles Dişi ve Erkek köpek Cavalier king Charles Dişi ve Erkek Merkez Mah. Dişi ve Erkek Sahibinden Merkez Mah. Cavalier king Charles yaş 0-3 Aylık Merkez Mah. Merkez Mah. köpek ilanı ver Merkez Mah. köpek ilanları Cavalier king Charles Sahibinden Merkez Mah. yaş 0-3 Aylık köpek Merkez Mah.
LÜTFEN İLANIN TAMAMINI OKUMADAN ARAMAYINIZ

EMSALSİZ NADİR BULUNAN TREE COLOR CAVALİER KİNG CHARLES EV BEBEKLERİ

ANNE VE BABA ORJİNAL (SAFKAN) EVİMİZDEKİ KENDİ KÖPEKLERİMİZDİR DİŞİ ve ERKEK YAVRULARIMIZ MEVCUT OLUP EBEVEYNLERİ,YURT DIŞINDA DNA'sına BAKILMIŞ GENETİK TESTLERİ YAPILMIŞ,GENETİK HİÇ BİR HASTALIK TAŞIMAYAN ve YURT DIŞINDA BİR ÇOK ŞAMPİYONLUKLARI OLAN FCI KAYITLI SAFKANLARDIR YAVRULAR KALITSAL SORUN TAŞIMAYAN HİJYEN EV ORTAMINDA BÜYÜYEN SON DERECE SAĞLIKLI, SOSYAL, SEVECEN, RESİMLERİNDE DE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ ADETA BİBLO GÜZELLİĞİNE SAHİP EMSALLERİ İLE MUKAYESE BİLE EDİLEMEYECEK KALİTEDE TÜRKİYE STANDARTLARI NIN ÇOK ÇOK ÜZERİNDE EV ORTAMINDA STRES'ten UZAK OLARAK DOYA DOYA ANNE SÜTÜ İLE BESLENİPBÜYÜYEN ( ORJİNAL ) CAVALİER KİNG CHARLES EV BEBEKLERİDİR.

BEBEKLERİN DEĞERİNİ BİLECEK,ŞU AN OLDUĞU GİBİ BAKIMLARINA GEREKEN HASSASİYETİ GÖSTERECEK,ONLARI ÖMÜR BOYU AİLE BİREYİ GİBİ GÖRECEK SORUMLULUK

SAHİBİ SEÇKİN AİLE LERE ÜCRETLİ OLARAK SAHİPLENDİRİYORUZ TALİP OLANLARIN EVİMİZE GELDİKLERİNDE ANNE ve BABAYIDA GÖRME İMKANLARI OLACAKTIR

RESİMLER TEMSİLİ DEĞİL YAVRULARIN GÜNCEL KENDİ FOTOLARIDIR

( PETSHOP yada ÇİFTLİK DEĞİLİZ )
  • #4470791
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İstanbul
  5. Sarıyer
  6. Merkez Mah.
  • 5 AYLIK YORKSHIRE DIŞI

    Herşeyi tam 5 AYLIK DIŞI detaylı bilgi telefondan verilecektir ...

  • Tuvalet eğitimli 4,5 aylık dişi PİNSCHER

    Tuvalet eğitimli, aşıları tam, bu tatlılığa sahip olmak için arayın ...

  • Prensese aile

    Köpeğimin karnesi vardır ve tüm aşıları yapılmıştır çok temiz ve sevecen bir köp ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.