ATAKS YARKA SATIŞI

ATAKS YARKA SATIŞI

Balıkesir / Dursunbey / Büyükakçaalan Köyü
Ücretsiz
 
Büyükakçaalan Köyü hayvanlar fiyatları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı ver Büyükakçaalan Köyü hayvanlar fiyatları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı ver
ATAKS _YARKA SATIŞI.

Ataks yarka tavuk satışı hakkında siz üretici ve müşterilerimizi bilgilendirmeye çalışacağımız bu yazımızda öncelikle elimizdeki ürünlerden bahsetmezden önce sektörümüzde ataks yarka tavuk satışı ile ilgili yapılan satış şekilllerini ele alıp değerlendirip ve bazı konulara dikkatlerinizi çekmek istedik.

Şöyle ki bunları söylemeye her ne kadar dilimiz varmasa da söylemek, belirtmek ve özellikle bu sektöre yeni girecek olan üretici ve müşterilerimizi bilgilendirip bilinçlendirmek ve bu vesile ile de sektörümüz içerisinde maalesef ki dönen hile ve entrikalardan haberdar olmanızı sağlamak amaç ve gayesi ile bazı açıklamalar yapmayı Marmara Yarka Tavukçuluk olarak kurulduğumuz ilk günden bugüne kendimize bir vazife bildik.

Arkadaşlar bizler Marmara Yarka Tavukçuluk olarak ataks yarka tavuk satışı ve satmış olduğumuz diğer tüm ürünlerde üretiminden tutun da ta ki satış pazarlamasından sizlerin kapısına gelene kadar kendi dalında uzman veteriner hekimlerimizin gözetiminde ve nezaretinde ve yine ofis sistemi ile çalıştığımız dalında uzman müşteri temsilcilerimiz vasıtası ile gerçekleştirmekteyiz. Ancak üzülerek belirtmekteyiz ki bu işi yapan tüm firmalar maalesef ki bu şekilde yapmıyorlar. Hikmeti her nedir bilinmez ama kendi üretmiş oldukları ürünleri piyasa da prim usülü ile çalışan bayan satış pazarlama elemanlarına havale ederek onlara sattıkları adet nisbetinde prim vererek satışlarını gerçekleştirmektedirler. İşte arkadaşlar asıl mesele de burada başlamaktadır. Takdir ederseniz ki prim usülü ile çalışan bir bayan satış pazarlama elemanının tek amaç ve gayesi ne yapıp ne edip bu ürünü satmak olacaktır ki bu da gayet doğaldır. Çünkü bu arkadaşımız geçimini bu suretle kazanmaktadır. Ve bu yüzden de olur olmaz yanlış doğru her türlü yolu mübah görüp direk müşterilerine uygulamaktan bu arkadaşlarımız bir an bile geri durmamaktadırlar. Yaptıkları bunca entrika ve aldatmacaları burada saymaya çalışsak inanın sayfalar yetmez ancak bir tanesini örnek verecek olursak; örneğin, klavuzda ataks yarka tavuk diye başlık atıp müşterilerine de klavuzda ataks yarka diye belirttikleri ürünlerini müşteri sorduğu zaman örneğin, 500 adet veya 1000 adet vs. adetlerde sunum yaptıkları ürünlerinde içinde klavuz atan çıkar diye yanıltıcı bilgiler vermektedirler.

Arkadaşlar bu işi profesyonel yapan arkadaşlarımız bilirler ki yukarıda belirtmiş olduğumuz adetlerdeki ürünler daha azı veya daha fazlası hiç farketmez en geç eğer aynı boyda ise bir hafta içerisinde yumurtaya veya klavuza başlarlar. Peki o zaman bu bahsettiğimiz arkadaşlarımız içinde kılavuz atan çıkar diyerek ne yapmaya çalışmaktadırlar. Örneğin bir yarka (tavuk) yirminci haftada kılavuza başlıyor ise bunlar 1000 adet bir yarkanın içerisine tahmini ortalama otuz kırk adet yirmi haftalık yarka koyup geri kalan kısmını artık vicdanları tabi ki varsa neye el verirse o haftalık ürünü koyduklarını bu sözleri ile belli etmektedirler. Bunları burada saymakla gerçekten bitiremeyeceğimizi belirtir Ataks yarka tavuk satışı ve benzeri konular ile ilgi ve alakalı hem Marmara Yarka Tavukçuluk olarak elimizde bulunan ürünler hakkında bilgi almak hem de sektörümüzle ilgili bilgi için dalında uzman müşteri temsilcilerimizi aramaya bekler saygılar sunarız.

www.marmarayarkatavukculuk. com

0 542 390 0081
  • #4537305
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Kümes hayvanları
  3. Tavuk ilanları
  4. Balıkesir
  5. Dursunbey
  6. Büyükakçaalan Köyü
  • aşıları tamam ataks yarkalarımız ücretsiz adrese teslim kapınızda

    ATAKS          Yumurta tavuğu besicilerinin tercih edebileceği bir çok tavuk ır ...

  • TAVUK ÇADIRI KURULUMU

    BALIKESİR YARKA OLARAK; Profosyonel ekibimizle en kaliteli malzemeden oluşan en ...

  • KİRALIK KULUÇKA MAKİNALARI - ÇİMUKA VGS - İSTANBUL BRAHMA SÜS TAVUKLARI

    İSTANBUL İÇERİSİNDE KULUÇKALIK YUMURTALARINIZI MAKİNALARIMIZDA ÇIKARIYORUZ. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.