TAVUK ÇADIRI KURULUMU

TAVUK ÇADIRI KURULUMU

Balıkesir / Dursunbey / Büyükakçaalan Köyü
13₺
 
Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı Büyükakçaalan Köyü hayvanlar fiyatları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı ver Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı Büyükakçaalan Köyü hayvanlar fiyatları
ÇADIR KÜMES KURULUMU



Yeni iş kurmak isteyenler için az maliyetle iş kurabileceğiniz yumurta tavukçuluğu için Marmara Yarka Tavukçuluk olarak çadır, prefabrik kümes kurulumu yapmaktayız. İş kurmak isteyen üretici ve müşterilerimiz müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçerek yumurta tavukçuluğu kümes kurulumu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için randevu alarak Balıkesir Merkezdeki ofisimize gelebilirler.



Krediye uygun prefabrik kümes kurulumu yaptırmak iş kurmak isteyen üretici ve müşterilerimize Marmara Yarka Tavukçuluk olarak her alanda desteklediğimizi belirtiriz. Görüşmeye geldiklerinde de tüm sorularının yanı sıra bizlerin de kendilerini destekleyeceğimiz konuların başında yumurta satış desteği, gençleştirme kampanyası ve yaptıracağı çadır kümes kurulumu için 5 yıl firma güvencesi altında olacağını ve ihtiyaç duyduğu her konuda ücretsiz danışmanlık hizmetimizden faydalanabileceklerini belirtiriz ve yine kümesi olup yumurta tavukçuluğu yapmak isteyip te bu konuda aklına takılan tüm sorular içinde randevu aldıkları takdirde birebir görüşme sağlamaktayız.

Dalında uzman müşteri temsilcilerimizle irtibata geçen tüm üretici ve müşterilerimize bir telefon kadar yakınız diyoruz. Ücretsiz danışmanlık hizmetimizden yararlanmak isterlerse haftanın 7 günü arayabilirler. Çadır kümes kurulumu yaptırmak isteyen üretici ve müşterilerimiz bulunduğu bölgedeki hava ve iklim şartlarını göz önünde bulundurarak bölgenize göre + izolasyon + havalandırma bacası gibi tavuk sağlığı ön planda tutularak çadır kümes kurulumunu en uygun fiyata, en kaliteli malzemeden kurdurmaktayız.

Çadır kümes kurulumu yaptığımız üreticilerimize yumurta verimi yüksek birinci kan 17 - 18 haftalık yarka, galvenizli yemlik, otomatik suluk, çadır kurulumu ve ücretsiz nakliye ile yılın 12 ayı Marmara Yarka Tavukçuluk olarak hizmet vermekteyiz. Yumurta tavukçuluğu yapmak isteyenler için yine yarkatavuk satışlarımız 12 ay boyunca devam etmekte talep olduğu dönemlerde kombine ırklar diye adlandırdığımız star gomes, çil pleymut, suseks(sussex), australorp satışlarımız da bulunmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için Marmara Yarka Tavukçuluk müşteri temsilcilerimizi haftanın 7 günü sabah 08:00 ile akşam 22:00 arasında arayıp bilgi alabilirsiniz.

www.marmarayarkatavukculuk.com

0 542 390 00 81
  • #4533399
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Kümes hayvanları
  3. Tavuk ilanları
  4. Balıkesir
  5. Dursunbey
  6. Büyükakçaalan Köyü
  • TAVUK ÇADIRI KURULUMU

    ÇADIR TAVUK KÜMES KURULUMU Dursunbey Yarka olarak siz müşterilerimiz ile ç ...

  • LOHMAN BROWN

    LOHMAN BROWN Lohman Brown Tavuk ırkımız diğer birçok ırkımıza göre verimi da ...

  • ATAKS YARKA TAVUK SATIŞI

    ATAKS- TAVUK Atak-s tavuk ırkımız diğer birçok ırkımıza göre verimi daha yük ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.