İSTANBUL GÖRME ENGELLİ HAMİLE KEDİYE ACİL GEÇİCİ YA DA KALICI YUVA ARANIYOR

İSTANBUL GÖRME ENGELLİ HAMİLE KEDİYE ACİL GEÇİCİ YA DA KALICI YUVA ARANIYOR

Marmara » İstanbul » Kağıthane
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kağıthane
İSTANBUL GÖRME ENGELLİ HAMİLE KEDİYE ACİL GEÇİCİ YA DA KALICI YUVA ARANIYOR
 
İSTANBUL GÖRME ENGELLİ HAMİLE KEDİYE ACİL GEÇİCİ YA DA KALICI YUVA ARANIYOR İSTANBUL GÖRME ENGELLİ HAMİLE KEDİYE ACİL GEÇİCİ YA DA KALICI YUVA ARANIYOR İSTANBUL GÖRME ENGELLİ HAMİLE KEDİYE ACİL GEÇİCİ YA DA KALICI YUVA ARANIYOR İSTANBUL GÖRME ENGELLİ HAMİLE KEDİYE ACİL GEÇİCİ YA DA KALICI YUVA ARANIYOR İSTANBUL GÖRME ENGELLİ HAMİLE KEDİYE ACİL GEÇİCİ YA DA KALICI YUVA ARANIYOR
Ben devamlı geçici yuva olup yuvalandırma yapan iki üniversite öğrencisiyim. Ailemle yaşıyorum. 2 kedim var. Resminden de göreceğiniz gibi onun bir gözü yok, diğerinde de perde var. Tedavi oldu. Tamamen kör değil. Kumunu mamasını kendi kendine bulup oyunlar oynuyor. Normal kedilerden tek farkı, o daha zor durumda, yardıma daha muhtaç bir can.Parazit ilaçlarımız verildi.Gayet sağlıklıyız.Benim 2 erkek kedim var ve maalesef evimde fazla odam yok bu kızın doğum süreci için. Belki bilirsiniz, erkek kediler bebekleri yaşatmaz.İşte bu yüzden bu kıza geçici ya da kalıcı yuva arıyoruz. Huyu suyu süperdir. Çok akıllı usludur. Devamlı mırıl mırıldır. Kendini sevdirmeye bayılır.Doğumuna aşağı yukarı 20 gün var. Bu süre zarfında Hamur'a güvenli bir yer bulmak zorundayım. Sahiplenmek isterseniz Hamur'u ya da yavrularından istediğinizi sahiplenebilirsiniz. Yavrular 1.5 aylık olunca tarafımdan yuvalandırılacaktır kızımı da geri alacağım asla sizin başınıza kalma gibi bir durum olmayacak. Ayrıca tüm mama kum malzeme masrafları da tarafımdan karşılanacaktır.İletişime geçmek isterseniz lütfen mesaj yerine arayın, ulaşamazsanız mesaj bırakabilirsiniz dönüş yapılır. Yoğunluktan dolayı siteye yazılan mesajları takip edemiyorum.
  • #4185775
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.