İSTANBUL ÜCRETSİZ EV KEDİSİ SAHİPLENDİRME

İSTANBUL ÜCRETSİZ EV KEDİSİ SAHİPLENDİRME

Marmara » İstanbul » Kağıthane
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kağıthane
İSTANBUL ÜCRETSİZ EV KEDİSİ SAHİPLENDİRME
 
İSTANBUL ÜCRETSİZ EV KEDİSİ SAHİPLENDİRME İSTANBUL ÜCRETSİZ EV KEDİSİ SAHİPLENDİRME İSTANBUL ÜCRETSİZ EV KEDİSİ SAHİPLENDİRME İSTANBUL ÜCRETSİZ EV KEDİSİ SAHİPLENDİRME İSTANBUL ÜCRETSİZ EV KEDİSİ SAHİPLENDİRME
2 kardeş ev kedisi bir annenin yavruları. Sokak görmediler hiç. 8 aylıklar daha. Kısırlaştılar. Parazit aşıları yapıldı. Kum kullanıyor mama yiyorlar. İkisi hep sarmaş dolaş uyuyor. Bu zamana kadar birlikteydiler bundan sonra da ayrılmasalar keşke.. Oyun delisi ve çok şapşikler. Çok da sıcakkanlılar. Onlarla çok güzel vakit geçireceğinizin garantisini verebilirim size. Zira ben çok sevdim, hiç ayrılmak istemiyorum fakat benim zaten 2 kedim var ve devamlı yuvalandırma yapıyorum. 2 kedi sahibi olarak, kesinlikle 1 değil 2 kedi tavsiye ederim her zaman. Çünkü tek kedi bir evde ne kadar mutlu olabilir ki. Kendi gibi bir arkadaşı olmadıktan sonra, enerjisini kendi ırkıyla koşup oynayarak atamadıktan sonra.. Ve iki kedi ile ev eşyalarına ve size daha az zarar gelir emin olun. Birlikte uyur birlikte oynarlar. 1 kediyi eve kapatıp asosyal yapmak bence çok doğru bir şey değil. Bu iki yakışıklıyı son çare teker teker yuvalandıracağım. Bunlar yuvalanmalı ki evime diğer muhtaçları alabileyim..Birini ya da ikisini sahiplenmek isterseniz tel no ile irtibata geçebilirsiniz. İstanbul içi 25 yaş üzeri aileye sözleşme ile yuvalandırılacaklardır.
  • #4178374
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.