satılık yorkshire terrier mini yavruları

satılık yorkshire terrier mini yavruları

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Yorkshire terrier 1 TL Bademler Köyü Yorkshire terrier Aileye uygun köpek Yorkshire terrier fiyatları Dişi ve Erkek köpek Bademler Köyü
0534 688 3548 telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize ulaşabilirsiniz.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN YAVRU FOTOĞRAF VE VİDEOLARI GÖREBİLİRSİNİZ.

**FACEBOOK:

https ://www.facebook.com/scoobydubidooscoobyp etlife/

**İNSTAGRAM:

https://instagra m.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

https:/ /plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifescoob ypetlife

**YOUTUBE:

https://www.youtub e.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25aA

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/blog ger.g?blogID=3918443170833919146#allpost s

- -- - PET AÇIKLAMAMIZ -- -

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

... .. . . . . . . . . . . . . . ... ... ... ... .. . .. .. ... .. . .. . .. ... ... ... . .

Hayvan sever kişiler tarafından evlerde beslenen evcil hayvanların başında köpekler gelmektedir. Evin enerji, neşe kaynakları olan köpeklerin farklı ırkları bulunmaktadır. Bazı ırkların bakımı daha zor olup bahçeli geniş bir alan ihtiyacı duyulurken bazıları ise küçük olduklarından ev ortamında daha rahat bakılabilmektedirler. Terrier ırkına ait köpekler evde çoğunlukla bakılanlar arasındadır. Bunların en tanınmışı da İngiltere kökenli Yorkshire Terrier’dir. Broken-Haired Scottish Terrier adıyla da bilinmektedirler. Köpek yarışmalarında görmeye alışık olduğumuz bu türler çok sevecen ve hareketli hayvanlardır. Dost canlısı, küçük ama cesur, yabancılara karşı tepkili, sahibine karşı itaatkâr ve iyi bir arkadaştırlar.

Ne kadar yaşarlar? Ağır mıdırlar?

Ortalama ömürleri 14–16 yıl kadardır. Dişi ve erkekleri 3-4 Kg. kadar olan küçük, güzel sevimli biraz yaramazlığı seven hayvanlardır. Yerden yükseklikleri dişi ve erkeklerde hemen hemen aynı olup 15–17,5 cm arasındadır.

Hangi koşullarda yaşayabilirler?

Ev dışında koşup oynamayı sevseler de ev içinde özellikle apartman dairelerinde rahatlıkla yaşayabilirler. Yorkshire’lar soğuğa karşı hassastır. Bulunduğu yerde buna dikkat edilmelidir Kış aylarında koruyucu giysilerle dışarıya çıkarılması onları korumaya yetecektir. Sevgi ve ilginiz onları çok mutlu edecektir.

Evdeki rutin bakımları

Enerji dolu Yorkshire’ların gün boyu koşu oynaması yeterlidir ama dışarıda dolaşmayı da severler. Fazla tüy dökmedikleri için özellikle Yorkshire’lar tercih edilmektedir. İpek gibi uzun, sırt kısmından ikiye ayrılıp aşağı doğru sarkan tüylere sahiptirler. Tüyleri her gün fırçalanmalıdır. Köpek yarışmaları ve sokaklarda dolaştırılan köpeklerin bazılarında görmeye alışık olduğumuz gibi tokalarla toplanması da tercih edilebilir. Diş bakımları da düzenli olarak yapılması gerekenler arasındadır.

Genel karakterleri ve eğitimi

Aşırı sevgiden hoşlanan, insana çok bağlı, sadık köpek türlerindendirler. Oldukça zekidirler, eğitimleri kolay hayvanlar olsa da birkaç aylıkken eğitime başlanması, sabırlı ve tutarlı, sert olmayan bir eğitimden geçmesi önerilmektedir. Biraz inatçı olsalar da Yorkshire Terrier Köpek Eğitimi sırasında mesela bir bisküvi ile ödüllendirmek eğitimine katkı sağlayacaktır. Çok havlayan bir ırk olması sebebiyle eğitimi sırasında buna da dikkat edilmesi gerekmektedir. Kızdırıldığında veya korktuğunda, bir şeye şaşırdığında ısırabilseler Yorkshire Terrier Köpek Eğitimi planlanması bu eğilimlerine göre yapılmalıdır.

Eğitimlerinde ilk basamak temel eğitimdir ki sahibine itaati, sahibine adım uydurarak yanında, onu geçmeden yürümesi, gel, otur, kalk, yat, bekle gibi genel bazı komutları öğrenmektedir. Bu sırada tuvalet eğitimi de verilmektedir. Yorkshire Terrier’lerin tuvalet eğitimleri de oldukça sabırlı olmayı gerektirir. Evlerde yaşayan köpekler ailenin bebekleri, çocukları gibidir. Sahibini lider olarak kabullenen köpeklerin eğitimleri adım adım sevgi ile gerçekleşmelidir. Küçük yavrular sık çiş yapma eğilimindedirler, 6–9 aya kadar kasları tam gelişmediği için tuvaletlerini kaçırmak gibi ufak kazalar olabilmektedir. Her gün sabahları ve akşamları olmak üzere iki kez dışarıya çıkarılıp gezdirilmeleri tuvalet eğitiminin bir parçasıdır. Yemeklerden sonra ve uykudan uyandıktan sonra tasma takılarak yaptırılan bu gezintiler sırasında tuvaletini yapan köpeğin başı okşanır, aferin övgü sözcüğü kullanılır ve bisküvi ya da sevdiği başka küçük parça bir mama ile ödüllendirilirse bu eğitimlerin tekrarıyla bir süre sonra tuvalet eğitiminde aşama kaydedilecektir. Yavru çok küçükse gece yarısında da bir kez tuvalet için dışarı çıkarılması gerekebilmektedir. Gece tuvaletini tutmayı genellikle 5 aylık olduğunda başarabilir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Yaşlılara uygun

  • #4489636
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • satılık schnauzer beyaz yavruları

    0534 688 3548 telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize u ...

  • Pug Mops yeni aile ariyor!

    Yurtdisina gidecegimden dolayi satiyorum! Iyi aileye vermek amaciyla! Cok tatli ...

  • Acil satmak istyorum

    Bütün aşıları tamdır ulaşın bana acil ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.