satılık schnauzer erkek yavruları

satılık schnauzer erkek yavruları

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Schnauzer Sahibinden Bademler Köyü Schnauzer 1 TL Bademler Köyü Schnauzer Erkek köpek köpek Schnauzer fiyatları
telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize ulaşabilirsiniz.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN YAVRU FOTOĞRAF VE VİDEOLARI GÖREBİLİRSİNİZ.

**FACEBOOK:

https ://www.facebook.com/scoobydubidooscoobyp etlife/

**İNSTAGRAM:

https://instagra m.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

https:/ /plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifescoob ypetlife

**YOUTUBE:

https://www.youtub e.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25aA

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/blog ger.g?blogID=3918443170833919146#allpost s

- -- - PET AÇIKLAMAMIZ -- -

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

... ... ... .. . . . . .. . . . . . . .. .. ... .. ... . .. . . . . . .. ... . .. . . . .

Minyatür Schnauzer, Schnauzer köpek ırkının üç farklı cinsinden biridir. Normalde bu ırkı Minyatür Schnauzer, Standart Schanuzer ve Dev Schnauzer olmak üzere üç farklı cins altında inceleniyor. Minyatür Schnauzer ırkı ise 19. yüz yıl sonlarında Standart Schnauzer, Affenpincher ve Poodle ırklarının melezlenmesi sonucunda elde edilmiş bir ırktır. Resmen bir köpek ırkı olarak UKC tarafından kabul edilişi 1948 yılına kadar dayanan Minyatür Schnauzer’ler köken olarak Alman’dır. Schanauzer ismiyse Almanca’da “Çene bölgesi” manasına gelmektedir.Fiziki özellikleri açısından incelediğimizde Minyatür Schnauzer’ların ön bacaklarının dik arka bacaklarının ise yassı olduğunu görürüz. Tüylü bir yapıya sahip olan Minyatür Schnauzer ırkı köpeklerin kareyi andıran bir görüntüsü ve hem kaş hem de sakal bölgesini belirginleştirmeye yardımcı olan tüy yapısı vardır. Yavruyken kulakları dik olan Minyatür Schnauzer’lar yeterli erişkinliğe ulaştıklarında kulakları öne doğru düşmeye başlar. Bu da onlara farklı bir görsel tatlılık sunuyor.Renk olarak siyah ve grinin tonlarında görülen Minyatür Schnauzer ırkı köpeklerin bacak ve göğüs bölgesinde beyaz renk dalgalanmaları olabilmektedir. Tüy bakımı açısından hassas davranılması gereken Minyatür Schnauzer’lar son derece zeki, şefkatli ve sevecen bir köpek ırkıdır. Sosyal bir yapıya sahip olan Minyatür Schnauzer ırkı sosyal olarak yetiştirilirse hem insanlarla hem de ev içerisindeki diğer hayvanlara kolaylıkla anlaşabilir bir köpek ırkıdır. Gerekli ortam şartlarına uyum sağlayabilecek kapasiteye sahip olan Minyatür Schnauzer’lar için önemli olan yetiştirme şeklidir. İyi birer kemirgen avcısı sınıfında yer alan Minyatür Schnauzer, boyutunun minyatür oluşuna karşın son derece atik ve çevik bir hayvan olması nedeniyle iyi birer bekçi köpeği de olabilmektedir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

  • #4489739
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • yorkshire terrier yavruları

    Yorkshire terrier yavruları 50 günlük ...

  • Sevimli Soy Pomerani köpek yavruları

    Evlat edinmek için safkan Pomeranik köpek yavruları. Güzel beyaz köpek yavrusu, ...

  • İyi bir ev için güzel pomerian köpek yavrusu.

    Bu sevimli hayvana, rahatlığın ve sevginin bir evi gerekiyor; bu, çocuklar ve di ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.