satılık pug mops yavrular

satılık pug mops yavrular

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
yaş 0-3 Aylık köpek Bademler Köyü Dişi ve Erkek Sahibinden Bademler Köyü Pug Sahibinden 1 TL Pug Bademler Köyü Bademler Köyü köpek fiyatları Aşılı Pug
0534 688 3548 telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize ulaşabilirsiniz.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN YAVRU FOTOĞRAF VE VİDEOLARI GÖREBİLİRSİNİZ.

**FACEBOOK:

https ://www.facebook.com/scoobydubidooscoobyp etlife/

**İNSTAGRAM:

https://instagra m.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

https:/ /plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifescoob ypetlife

**YOUTUBE:

https://www.youtub e.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25aA

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/blog ger.g?blogID=3918443170833919146#allpost s

- -- - PET AÇIKLAMAMIZ -- -

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

,,, ,,, ,, , , , , , ,, , , , , , , , , , ,, ,, ,,, , ,, , , , ,, ,, , , ,,,

Puglar oldukça duygusal ve kıskançtırlar. Sahiplerini hemen kıskanırlar ve küsme huyları vardır. Başka hayvanlarla iyi geçinseler bile, her zaman size daha fazla önem verirler. Sıcaktan ya da soğuktan korunması gereken bu canlılar, insancıl ve oyuncudur. Çocuklarla çok iyi anlaşan puglar, ilk defa köpek besleyecek olanlar için çok ideal bir seçim olacaktır. Pug özellikleri arasında en önemli olanı, çok zeki olmalarıdır. Tehlikeleri ön gören bir hissiyatı olan puglar, iyi bir eğitim verildiğinde oldukça itaatkar ve iletişim açısından aktif olurlar.Ev hayvanları, köpekler ve çocuklarla iyi geçinirler. Sahibi tarafından ihmal edilirse kıskançlığa kapılabilirler ve yoğun sosyalleşme programına tabi tutulmaları gerekir. Puglar sevgi dolu olmakla birlikte hep sahibinin yanı başında olmayı severler. Bir çoğu hırıltı ve horlama davranışı gösterir.Pug köpeği eğitirken ona karşı kibar olunmalıdır; sahibinin ses tonuna karşı hassastır. Bu ırklar bazen inatçı olabilirler ancak itaat eğitimiyle başarı sağlanır.Sahiplerinin ses tonlarına karşı oldukça hassastırlar ve cezalandırmanıza gerek kalmayacak ölçüde akıllı bir şekilde itaat ederler.

Pug cinsi köpekleri en çok kadınlar tercih eder. Nedeni bilinmese de kadın hayvan severlerin daha fazla bu ırkı tercih ettiği görülmektedir. Mevsimsel olarak çok tüy dökebilen pugların tıraş olmalarına gerek yoktur. Çünkü zaten tüyleri oldukça kısadır.

Ancak eğitim konusunda sıkılabilirler ve özenli bir süreç gerekir. Pug bakımı sizinle vakit geçirmeye bayılacak olan bir köpek sahibi olmak isterseniz oldukça kolaydır. Soğuktan ve sıcaktan koruduğunuz sürece, herhangi bir sorun söz konusu olmayacaktır.

Pug’ın ölü tüyleri kauçuk bir fırça ile periyodik bir şekilde temizlenmelidir. Yüzdeki buruşukluklarına özel bir losyon uygulanmalıdır. Yüzünün yapısı göz kusurlarına ve çizik göz korneası; nefes problemlerine yol açabilir. Bunlarla birlikte obeziteye yakalanma riskleri olduğundan egzersiz ve diyet önemlidir. Klimasız araba içinde yada sıcak havada dışarıda bırakılmamalıdır. ‘Ters Hapşırma’ da görülebilir ancak endişelenecek bir durum değildir. O anda yapılacak şey köpeğin boğazını kaşımaktır. Puglar’ın ömürleri 12-15 yıl arasında değişir.Oldukça sevimlidirler ancak pug beslemek oldukça zorlayıcıdır. Sürekli sağlık sorunları bulunan pug, bakım ve özen ister. İlgilenilmediği zaman ciddi sorunları oluşur ve hayatını kaybedebilir. Birkaç önemli faktörü göz önünde bulundurarak siz de kolaylıkla pug besleyebilirsiniz.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

  • #4489637
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • satılık yorkshire terrier mini yavruları

    0534 688 3548 telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize u ...

  • satılık schnauzer beyaz yavruları

    0534 688 3548 telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize u ...

  • Pug Mops yeni aile ariyor!

    Yurtdisina gidecegimden dolayi satiyorum! Iyi aileye vermek amaciyla! Cok tatli ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.