KajuKenbo Özel Spor Dersi

KajuKenbo Özel Spor Dersi

İstanbul / Sancaktepe / İnönü Mah.
50₺
  • 50₺
    İstanbul / Sancaktepe / İnönü Mah.
  • Özel ders / Spor dersleri

  • KajuKenbo Özel Spor Dersi
  • İlan no#4404102
  • Ders yeri Diğer
  • Ders veren Bay
 
KajuKenbo Özel Spor Dersi KajuKenbo Özel Spor Dersi KajuKenbo Özel Spor Dersi KajuKenbo Özel Spor Dersi KajuKenbo Özel Spor Dersi KajuKenbo Özel Spor Dersi KajuKenbo Özel Spor Dersi KajuKenbo Özel Spor Dersi KajuKenbo Özel Spor Dersi KajuKenbo Özel Spor Dersi
Kajukenbo dört farklı dövüş sanatının en iyi teknikleri seçilerek bir araya getirilmiş benzersiz bir öz savunma sistemidir. Bu dövüş sanatları KA-JU-KEN-BO adının dört hece temsil edilmektedir. İlk hece, KA, Kore Karate açılımı; İkinci, JU, Judo ve Jiu Jitsu anlamına gelir; Üçüncü, KEN, Kenpo açılımı; Dördüncü, BO, Çin Boks veya Gung-Fu anlamına gelir.

Bu simge ve hecelerin ikinci bir anlamı daha vardır. KA, JU, KEN, BO Çince karakterler Uzun Ömürlü, Mutluluk, Yumruk, ve Stil anlamında. Böylece Kajukenbo bir felsefi anlamı olan "Uzun Ömür ve Mutluluk Kazandıran Yumruk" anlamınada gelmektedir.

Yaşadığımız çağ yaşamın süratle aktığı, yoğun çalışma temposu ve hayat şartlarının oluşturduğu zorunluluklar sonucu kendimizi ihmal ettiğimiz bir çağ. Bu hayat hızlılığı ile ters orantılı olarak ta çalışma koşulları, teknoloji ve konforun getirdiği olumsuz bir sonuç olarak yaşamımızı durağan hareketsiz bir yaşam modeli gelişmiş durumda. Egzersiz ya da Spor yapmanın sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için ihtiyaç olduğu ortada olduğu halde iş hayatı, hayat koşulları v.s. gibi nedenlerle spor salonlarının grup seanslarına katılmakta zorluk çeken kişilerin, ünlülerin, kısa zamanda daha iyi sonuçlar almak isteyen kişilerin ya da müsabakalara hazırlanan sporcuların Özel Spor Eğiticisine ihtiyaç duydukları günümüzün bir gerçeğidir.

Sizin de çalışma şartlarınız, hayatınızın büyük bir bölümünü kaplıyorsa ve kendinize zaman ayıramıyorsanız, bireysel farklılıklarınıza ve amaçlarınıza, sağlık durumunuza yönelik hazırlanmış olan programlarla özel ders almak, spor yapmaya ayırdığınız zamanı en verimli şekilde kullanmanızı sağlayacaktır. Bu şekilde kısa sürede daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Özel Derste Antrenörünüz sizi daha çok motive edip gelişiminizi sürekli kontrol altında tutarak amaçlarınıza sağlıklı ve hızlı şekilde ulaştırır.

Özel Dersin Maliyetini düşünenler maliyeti bölüşmek için bir – iki arkadaşınızın kolundan tutun ve birlikte ders almaya başlayın. Bu şekilde sporu daha zevkli bir hale getirerek spor salonunu keyifli sosyal bir ortama dönüştürdüğünüz gibi spora ayırdığınız bütçe düşecek ve spordan alacağınız verim yüksek seviyede olacaktır.

Son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Özel Grup dersleri ve Özel Ders sayısı artmıştır. Bu şekilde spordan alınan verim yüksek seviyede olduğu gibi spor keyifli bir hal almaktadır.

Birebir Özel Ders antrenmanları, sizin ve Özel Ders Antrenörünüzün uygun olduğu ortak saatlerde sizin ve Antrenörümüzün ulaşım durumuna göre anlaşmalı spor salonlarında ve talep doğruldusunda öğrencinin evinde idmanlarımız yapılır. Sizinle yapılan ön görüşmeden sonra sizin özel ders almaktaki amaçlarınıza, spordan beklentilerinize, fiziksel özelliklerinize, psikomotor gelişim ve öğrenim düzeyinize uygun bir program hazırlanarak idmanlara başlanır. Belirli aralıklarla Antrenörünüz tarafından ölçme ve değerlendirmeler yapılarak hedeflerinize ulaşma rotası kontrol altında tutulur. Sizin antrenmana verdiğiniz geri bildirim ve gelişim düzeyinize göre antrenman programları üzerinde yapılan yeni düzenlemeler ile geliştirilip sizin en verimli şekilde spor yapmanız ve amacınıza en kısa sürede ulaşmanız sağlanır.

Konu Hakkında daha detaylı bilgi almak için 0546 512 32 48 numaralı telefondan veya bilgi@kajukenbotr.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Özel Dersler Ders Başına 50TL dir.

Grup Olursa Kişi Başına 40TL dir
  • #4404102
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Spor dersleri
  3. İstanbul
  4. Sancaktepe
  5. İnönü Mah.
  • ikinci kademe antrenör belgesi 2.kademe kiralik belge

    2. Kademe antrenörlük belgesi kiralik samsundan her yere gonderilir numaram 5458 ...

  • Boston tenis uygulamalarıyla tenis

    Tenis ekolum amerikan boston tenis akademilerinden yeri gelince top da atılır am ...

  • MAVİADA YÜZME DERSİ

    YÜZME KURSLARIMIZ : Özel Yüzme (Birebir) Kursu Özel Yüzme Dersleri, birebir y ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.