MAVİADA YÜZME DERSİ

MAVİADA YÜZME DERSİ

Ankara / Çankaya / Sancak Mah.
1₺
  • 1₺
    Ankara / Çankaya / Sancak Mah.
  • Özel ders / Spor dersleri

  • MAVİADA YÜZME DERSİ
  • İlan no#4401403
  • Ders yeri Diğer
  • Ders veren Bayan
 
MAVİADA YÜZME DERSİ MAVİADA YÜZME DERSİ MAVİADA YÜZME DERSİ MAVİADA YÜZME DERSİ MAVİADA YÜZME DERSİ MAVİADA YÜZME DERSİ MAVİADA YÜZME DERSİ
YÜZME KURSLARIMIZ :

Özel Yüzme (Birebir) Kursu

Özel Yüzme Dersleri, birebir yani bir antrenörün sadece size eğitim vermesi şeklindedir. Ders saatlerimiz oldukça esnek olup, sizin ve bizim uygun olduğumuz zamanlarda önceden planlayarak yapmaktayız. 08-00 – 21-30 saatleri arasında olabilir. Diğer tüm ayrıntıları daha detaylı şekilde aşağıda bulabilirsiniz.

Derslerimizi;

1- Anadolu DownTown Hotels ***** Ankara - Söğütözü ( Armada Alışveriş merkezi hemen arkasında)

2- Ankara Atlı Otel **** - Yıldız (Çankaya yıldızda Turan Güneş Bulvarı üzeri Emniyet Karşısında )

3- Meyra Palas Oteli ***** Çukurambar (100. Yıl Hastanesi Karşısı ) kapalı yüzme havuzlarında vermekteyiz

* Yüzme dersine başlamadan önce mutlaka ofisimize kimliğinizle gelip kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt işlemi yapılmadan ders ayarlanması yapılmamaktadır.

*Ofisimiz Otel içerinde DEĞİLDİR. Adresimiz ve krokisi www.maviada.com.tr - www.maviadayuzme.com web sitelerimizde bulabilirsiniz.

* Kayıt olmadan ders saati ayarlaması yapılmamaktadır.

* Bayan hocamız bulunmaktadır. Ancak havuzlarımız bayan erkek karışık kullanabilmektedir. Herhangi bir bayan saati uygulamamız yoktur. Ancak eğitim verdiğimiz tesisler oldukça nezih ve sakindir.

* Ofis (ders kayıt yeri ) ile havuz ayrı ayrı yerlerdedir.

* Mağazamızdan kayıt olurken uygun fiyata şort, gözlük, bone vb. ihtiyacınız olan tüm malzemeleri temin edebilirsiniz. Sizlerin yüz yapısına ve sizlerin dersler sırasında rahat edebileceğiniz ürünler verilmektedir.

* Eğitmenlerimizin konusunda uzman belgeli ve Maviada eğitmen eğiticileri tarafından eğitilmişlerdir. Ayrıca tüm hocalarımız yüzme öğretiminde, müşterilerimiz için en iyi olan "Maviada Programına" göre eğitim vermektedirler.

* Maviada olarak kaliteli, bilimsel metotlara uygun eğitim verilir. Ancak, "Herhangi bir öğretim garantisi vermemekteyiz" Yüzme dersleri kişinin psikolojisi, önceden yaşadığı korkular, deneyimleri, fiziksel kapasitesi ve öğrenim sürecine bağlı olarak kişiden kişiye değişmektedir, Tabi ki özel ders aldığınız için, öğrenme sürecinizi oldukça kısaltacağız, ortalama olarak bizim ders verdiğimiz, çocuk veya yetişkinlerde 6 ile 16 ders saati arasında, çoğu kişide 8 veya 12 özel ders gibi bir sürede öğrenmektedirler. Siz veya çocuklarız da arada bir ders saatinde istediğiniz seviyeye gelirsiniz. . Tabi ki suda gördükten sonra daha doğru bir tahminde bulunabiliriz.

Fiyatlar : www.maviada.com.tr - www.maviadayuzme.com web adreslerimizden veya 0312 442 23 73 telefon numaramızdan bilgi alabilişiniz.

Deneme Dersi : Sadece 1 ders almak isterseniz, eğitim kalitemizi görmek istediğinizde alabilirsiniz. Antrenman Dersi : Bizlerden eğitim alan kursiyerlerimize antrenman dersi satışlarımızdan faydalandırmaktayız.

Fiyata Dahil Hizmetler : Havuz ücretiniz, Özel yüzme dersiniz, (50 dakika), Tesiste bulunan şampuan, havlu, saç kurutma makinesi, vs. dahildir.

Şartlar ve Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler :

*Katılımcıların şort, mayo, yüzücü gözlüğü ve bone getirmesi mecburidir.

* Maviada'dan bone ve yüzücü gözlüğü üyelerimize % 15 indirimlidir.

*Ders süresi 50 dk'dır.

*Ulaşım kişilerin kendilerine aittir.

*Yüzme Derslerimizin satışını genel olarak 4’erli şekilde satmaktayız. Çünkü 1 veya 2 derste yüzme öğrenemezsiniz.

Eğitim almak isteyenlerin ofisimize kimliği ile gelip, kayıt yaptırmaları ve en az 4 derslik ödemesini (nakit) yapmaları gerekmektedir.

MAVİADA YÜZME & DALIŞ & CANKURTARAN EĞİTİMİ VE ÜRÜNLERİ MERKEZİ

Adres: Sancak Mah. Turan Güneş Bulvarı Tiflis Caddesi 20/B 06550 Çankaya – ANKARA

Tel: +90.312 442 23 73 - Web: www.maviada.com.tr - www.maviadayuzme.com

------------------ ---------------------------------------- ---------------------------------------- ---------------------------

ÇOCUKLAR İÇİN TOPLU YÜZME KURSLARIMIZ :

ÇOCUKLAR İÇİN YÜZME TOPLU YÜZME KURSU VE ÖZEL BİREBİR YÜZME KURSU

Özel Yüzme Dersleri, birebir yani bir antrenörün sadece size eğitim vermesi şeklindedir. Ders saatlerimiz oldukça esnek olup, sizin ve bizim uygun olduğumuz zamanlarda önceden planlayarak yapmaktayız. 08-00 – 21-30 saatleri arasında olabilir. Diğer tüm ayrıntıları daha detaylı şekilde aşağıda bulabilirsiniz.

Derslerimizi;

1- Anadolu Hotels DownTown Ankara ***** (Söğütözü - Armada Alışveriş merkezi hemen arkasında)

2- Ankara Atlı Otel **** (Çankaya yıldızda Turan Güneş Bulvarı üzeri Emniyet Karşısında, Sol Tarafta)

3- Çukurambar Meyra Palas Oteli ***** (100. Yıl Hastanesi Karşısı ) kapalı yüzme havuzlarında vermekteyiz

* Yüzme dersine başlamadan önce mutlaka ofisimize kimliğinizle gelip kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt işlemi yapılmadan ders ayarlanması yapılmamaktadır.

* Ofisimiz Otel içerinde DEĞİLDİR. Adresimiz ve krokisi www.maviada.com.tr web sitemizde bulabilirsiniz.

Çoçuklar İçin Grup Yüzme Eğitimi :

Çocuklar için grup eğitimlerimizle çocuklarınız, temiz ve hijyenik ortamlarda, eğlenerek doğru yüzme tekniklerini öğrenmektedirler. Fiyatlarımız ve diğer ayrıntıları aşağıdaki web adreslerimizden ve telefon numaralarımızdan bilgi alabilirsiniz.

*Ofisimiz Otel içerinde DEĞİLDİR. Adresimiz ve krokisi www.maviada.com.tr web sitemizde bulabilirsiniz.

Yüzme Eğitimi Verdiğimiz Anlaşmalı Havuzlarımız :

1- Anadolu Hotels DownTown Ankara ***** (Söğütözü - Armada Alışveriş merkezi hemen arkasında)

2- Ankara Atlı Otel **** (Çankaya yıldızda Turan Güneş Bulvarı üzeri Emniyet Karşısında, Sol Tarafta)

3- Çukurambar Meyra Palas Oteli ***** (100. Yıl Hastanesi Karşısı )

kapalı yüzme havuzlarında vermekteyiz

Çocuklara Yüzme Eğitimleri :

Merkezimizde her yaştan çocuğa anlaşmalı olduğumuz kapalı yüzme havuzunda yüzme eğitimleri verilmektedir, çocuklarınıza tüm yüzme stillerinde yüzme eğitimi aldırarak gelişimine katkıda sağlamakla kalmaz, sportif disiplin doğru alan çocuklar eğitim hayatında daha başarılı olmaktadır, ayrıca ileriki yaşamında ona katkıda bulunmuş olursunuz.

Her çocuğun yüzme öğrenmesi gerektiğini unutmayınız, çocuğunuzu ne kadar erken yüzme eğitimi aldırırsanız o kadar faydalı olacaktır. (En erken 5 yaş) Ayrıntılı bilgiyi merkezimizden alabilirsiniz.

------------------------ ---------------------------------------- ---------------------------------------- ---------------------

YÜZME EĞİTİMLERİMİZ HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLAR :

*** Yüzme kursuna gitmeden önce bu konuda sık sorulan sorulan soru ve cevaplar sizlere yüzme kursumuz hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır. Mutlaka okuyun.

Yüzme kursuna üyelik için gerekli belgeler nelerdir?

Yüzme kursuna başlamadan önce ofisimize Kimliğinizle gelip kayıt yaptırmanız yeterlidir.

Ödemeler ne zaman ve nasıl alınmaktadır?

Ders ödemeleriniz kayıt sırasında ders paketlerinin sayısı kadar nakit alınmaktadır. Ödemeler alındıktan sonra dersleriniz yapılmaktadır. Ders paketleri bitenler içinde durum aynıdır, ders sayısı bitenlere de yeni paket satın alındıktan ya da ödemesini yaptıktan sonra dersleri ayarlanarak yapılmaktadır. Bunun sebebi daha önce çok fazla iyi niyetimiz suiistimal edilmiş olup bu konuda anlayışlı olmanızı rica ederiz.

Yüzme kursu üyeliği için gerekli kişisel malzemeler nelerdir?

- Bone. (Ücreti karşılığında mağazamızdan)

- Yüzücü gözlüğü. (Ücreti karşılığında mağazamızdan)

- Mayo veya Şort. (Ücreti karşılığında mağazamızdan)

- Tercihinize göre isterseniz kendi terliğinizi de getirebilirsiniz.

- Havlu otelimizde sunulmaktadır, yine kendi tercihinize göre kendi havlunuzu da getirebilirsiniz.

- Şampuan, Yine otelimizde sunulmaktadır, tercihinize göre getirebilirsiniz.

Kaç derste yüzme öğrenebilirim?

Öncelikle kişiniz daha önce herhangi bir spor yapıp yapmadığı, fiziksel hareketliliği, psikolojisi ve genetik transferi gibi faktörler kişilerin yüzme eğitim sürecini etkiler, ancak düzenli olarak gelen ve kararlı olan herkes 8-12 özel ders gibi bir sürede yüzmeyi öğrenebilir.

(Ortalama; 8-12 seansta, ancak tecrübeyle söylenebilir ki ortalama yetenekteki bir kişinin, su duygusunu kazanması, suyun kaldırma kuvvetine inanması, suyla barışması, can güvenliğini sağlayacak kadar kendi kendine yüzebilmesi). Ancak hedefinizi biraz daha yüksek tutmanız halinde yani yüzme tekniğinizi geliştirmek için ise daha fazla zamana ihtiyacınız olduğunu kabul etmelisiniz. Küçük yaşlarınızda yaptığınız diğer sporlar, beslenme alışkanlığınız, mesleğinizin ne denli hareketli veya stabil olduğu, yüzme eğitmeninizin tecrübesi gibi birçok etken daha etkili yüzüp yüzemeyeceğinizi belirleyen temel faktörlerdendir. Bu sebeple yüzme öğretmeninizi seçerken fiyatına değil tecrübesine ve referanslarına göre karar vermelisiniz.) Burada belirttiğimiz ders sayıları tavsiye niteliğinde olup garanti ettiğimiz anlamı çıkarılmamalıdır, öğrenme süresi kişiye göre değişir.

Ne kadar zamanda yüzme öğrenilir?

Bizler sizlerin uygun olduğu zamanlarda yüzme dersleri vermekteyiz bu yüzden; Sizin ne kadar sıklıkla derslere gelebileceğinize bağlıdır, siz ne kadar sık derse gelirseniz o kadar süre kısalır, Yani bu 2 haftada olabilir 3 ayda olabilir.

Yüzme kursuna ne zaman başlanabilir?

Kontenjanımız sınırlıdır. Planladığınız zaman başlayabilmeniz için ön-kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Normal şartlarda kayıttan 1 veya 2 sonrasında başlayabilirsiniz.

Sizlere karar aldığınızda, vakit kaybetmeden başlamanızı öneririz, sonrasına bırakırsanız, bu durum gelecekte de devam edecektir, bu yüzden vakit kaybetmeden başlamanızı öneririz.

5-14 yaşındaki küçük çocuklar için yüzme kursu var mı?

Evet var, aynı şekilde çocuklara da özel (birebir) yüzme dersleri vermekteyiz.

Yüzme biliyorum, eğitim almadan sadece yüzmeye gelebilir miyim?

Bizim antrenman paketlerimizden satın olarak tesislerimize yüzmeye gidebilirsiniz, ancak öncesinde ofisimize uğrayarak antrenman paketleri satın almanız gerekmektedir.

Gelmediğim seansların telafisi yapılır mı?

Prensip olarak, kararlaştırdığımız saatte gelmemişseniz yüzme dersiniz yapılmış sayılır.

Kredi kartı geçerli midir? Taksit yapılabiliyor mu?

Fiyatlar peşin ödemelere göre verilmiştir. Ancak kredi kartı da geçerlidir, tek çekimde ve taksitli çekimlerde KDV ve banka faiz oranları yansıtılmaktadır.

Yüzme öğreneceğinizi garanti ediyor muyuz?

Hayır etmiyoruz, bize gelenlerin % 95 i yüzmeyi öğrenir ancak herhangi bir garanti vermiyoruz, çünkü bizden çok bu size bağladır. Yoksa biz nasıl eğitim vereceğimizi gayet iyi bilmekteyiz. Ne kadar sürede öğreneceğinizi sizin kişisel yeteneğiniz, su korkunuz, spor geçmişiniz vb. belirler. Süreç konusunda hiçbir eğitim kurumu kesin olarak önceden tahminde bulunamaz. Çünkü yüzme eğitimi kişiye özgüdür. Önemle hatırlatmak isteriz ki; temel yüzme eğitimi süresince dersleri aksatmamanızı tavsiye ediyoruz.

Satın aldığım yüzme dersler, ne kadar süre için geçerlidir?

Yüzme dersleriniz satın aldığınız tarihten itibaren 2 ay süresince geçerlidir. 2 aydan sonra kullanmadığınız dersleriniz yanar.

Neden önce kurbağa stili öğretiyorsunuz ?

Çünkü kurbağa stili yüzmeye başlangıç için daha uygundur. Kurbağa stili kişinin suda durmasına, suya alışmasına, uyum sağlamasına (denge merkezinin alışmasına) ve suyu tanımasına daha yatkın bir stildir. Suyun boyutlarına sizi daha iyi alıştırır, başlangıçta nefesinizi daha rahat kontrol etmenizi sağlar. Kurbağa stilinden sonra Kulaç yani Krawl stili öğretmekteyiz, serbest stil (kulaç stili) başlangıç için daha zor ve durmaya yönelik bir stil değildir. Kurbağa stilinde aynı anda tek hareket yapılırken kulaç stilinde aynı anda 3 hareket yapılmaktadır, kulaç stili koşmaya benzer hıza yönelik bir yüzme tekniğidir. Avrupa'da veya gelişmiş ülkelerde düz bacaktan sonra kurbağa stili öğretilir. Türkiye'de ise çoğu yerde kulaç stili ile başlatırlar, bu yanlıştır. Bu sebeple öğrenenlerin çoğu yanlış veya temel suyla ilgili problemleri çözülmez. Nefes tekniğini bile tam öğretmeden kulaç öğretmeye başlarlar, yanlışlar zincirleme devam eder. Daha yürümeyi bilmeyen çocuğa koşmayı öğretmeye benzer kulaçla yüzme öğretmeye başlamak. Ancak kurbağa stili ile başlanılırsa daha kolay bir şekilde kulaç öğrenebiliyor, sebebi suya alışmış, nefes tekniğini öğrenmiş, özgüveni yükselmiş, yüzme becerisinin artmış olmasıdır. Ebetteki de serbest stil yani kulaç bilmelidir herkes ama başlangıçta tavsiye etmeyiz. Antrenörlerimiz için kulaç öğretmekle kurbağa öğretmenin bir farkı yoktur.

Hangi durumlarda özel yüzme dersi alınmalıdır?

Yetişkinlerde (14 yaş ve üzeri) zaten topluca yani gruplar halinde yüzme eğitimi tavsiye edilmez, bizler de topluca yüzme eğitimi yetişkinler de tavsiye etmiyoruz, çocuklarda da belli bir seviyeye geldikten sonra topluca eğitimin faydalı olacağını düşünüyoruz.

Yüzme gruplarında Kadın-Erkek karma mıdır?

Yüzme öğretimini gruplar halinde yapmadığımızı söylemiştik, birebir yüzme dersi veriyoruz, bu yüzden böyle bir seçeneğimiz yok.

Yüzme antrenörleri bayan mıdır?

Bayan ve erkek yüzme antrenörlerimiz vardır, ancak sadece bayanlar özellikle bayandan yüzme eğitimi almak istediklerinde bayan hocalarımız bu kişilere eğitim verebilmektedir. Erkek kursiyerlerimizin bayan hocadan eğitim alması gibi bir seçenek bulunmamaktadır.

Yüzme eğitmenlerinin mesleki kariyerleri nedir?

Bu işin eğitimini almış ve Türkiye Yüzme Federasyonu belgeli antrenörlerdir. Eğitmenlerimizin konusunda uzman belgeli ve Maviada eğitmen eğiticileri tarafından eğitilmişlerdir. Ayrıca tüm hocalarımız yüzme öğretiminde, müşterilerimiz için en iyi olan "Maviada Programına" göre eğitim vermektedirler.

Cankurtaranlar havuzda yüzme eğitimi verebilirler mi?

Hayır veremezler çünkü; Cankurtaran adı üstünde havuzda ya da denizde can güvenliğini sağlayan personeldir, yüzme eğitimi verebilmesi için Yüzme Antrenörlüğü belgesi de olması gereklidir, ayrıca cankurtaranlık görev saatinde yüzme dersi vermesi doğru değildir, maalesef tesisler her iki konuya da çoğu tesis dikkat etmemedir. Ayrıca merkezimiz Sertifikalı Cankurtaranlık eğitimleri veren ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'na bağlı yetkili bir Cankurtaran Eğitim Merkezidir.

Derin havuzda yüzme öğrenmek doğru mu?

Hayır değil, ayağınızın yere basabildiği bir havuzda yüzme eğitimi alın, çünkü derin havuzda ders sayısı uzar ve kötü bir deneyim ile eğitiminiz sekteye uğrayabilir, eğitim kalitesi düşer, ayrıca antrenörde hakim olmakta zorlanır. Yüzme becerinizi ilerlettikten sonra derin havuza gitmelisiniz.

Ayağınızın yere bastığı bir havuz da nasıl yüzeceğim?

Zaten hangi havuzda olursanız olun yatay yüzersiniz o yüzden havuzun derin olmaması engel teşkil etmez. Yüzmeyi öğrendikten sonra derin tecrübesi yapmanızda fayda vardır, ama başlangıçta tavsiye etmiyoruz. Yüzmenin derin havuzda öğrenilebileceği yanlış bir algılamadır.

Servis imkanınız var mıdır ?

Hayır yok özel (Birebir) Yüzme Eğitimi verdiğimizden kendi imkanlarınızla gelmeniz gerekmektedir.

Yüzme kursu araştıran adaylara tavsiyelerimiz nelerdir?

* Ayağınızın yere basabildiği bir havuzda yüzme eğitimi alın, çünkü derin havuzda ders sayısı uzar ve kötü bir deneyim ile eğitiminiz sekteye uğrabilir, eğitim kalitesi düşer, ayrıca antrenörde hakim olmakta zorlanır.

* Eğitim alacağınız yer, bireysel bir antrenör mü yoksa bu işi profesyonel olarak yapan bir yer mi buna dikkat edin.

* Verdikleri bilgiler gerçekçi mi? Sizlerin aklınızdaki sorulara mantıklı cevaplar sunuyor mu? bunlara dikkat edin.

* Şu kadar derste garanti ediyoruz vb. cümleler gerçeği yansıtmaz. Amatör günü veya sezonu kurtarmaya çalışan veya daha fazla para kazanmaya yönelik eğitim kalitesinin düşük olduğu yerlerdir, çünkü hiçbir eğitimin %100 garantisi olamaz, mantığınızla değerlendirin.

* Yüzme havuzunun su kalitesi nasıl, Doymuş klor oranı önemlidir.

* Kurumun referanslarını sorgulayın, kaç yıldır bu işi yapıyor nerelerle çalışıyor kaç antrenör var ve çalışma saatleri gibi.

* Yüzme havuzunun soyunma odalarını, duşları temiz mi ? vs.

* Havuzun yoğunluğu nasıl,

* Dersler nasıl ayarlanıyor,

* Antrenörünüz hastalandığında size başka bir antrenör sizin kaldığınız yerden size eğitim yapabilecek mi?

* Havalandırma kalitesini inceleyin. Zira astım hastaları için bu çok önemlidir.

* Yüzme havuzlarının su sıcaklığı ideali 27 C’dir, 28 C’nin üstünde sağlık açısından zararlı bakteriler üremektedir, tavsiye edilen 26 - 28 C derece arasıdır. Daha fazla sıcak talep etmeniz sağlınız acısından iyi değildir, ayrıca tüm otel havuzları il sağlık tarafından denetlenmektedir, isteseler de yükseltemezler.
  • #4401403
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Spor dersleri
  3. Ankara
  4. Çankaya
  5. Sancak Mah.
  • İzmir Spor Akademisi Hazırlık Kursu-İzmir Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Kursları

    BEDEN EĞİTİMİ SPOR YÜKSEKOKULU (BESYO) 6 Adet alanında uzman antrenörler ile her ...

  • Kartal Capoeira Kursu - Türkiye Capoeira Kulübü (istanbul)

    Yurtdşında sürekli eğitim veren, uluslararası kalitede başta avrupada olmak üzer ...

  • Kadıköy'de Capoeira Kursu

    üsküdar, kadıköy, bostancı, şişli, fatih,mecidiyeköy ve beşiktaş yakınlarında ik ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.