CRM Ajanda Bilgi Yönetimi Programı

CRM Ajanda Bilgi Yönetimi Programı

İstanbul / Sancaktepe / İnönü Mah.
250₺
 
CRM Ajanda Bilgi Yönetimi Programı CRM Ajanda Bilgi Yönetimi Programı CRM Ajanda Bilgi Yönetimi Programı
Ajanda Programı hayatınızı yönetmenize yardımcı olabilen tam özellikli bir kişisel bilgi yöneticisidir. Yapacağınız işleri sürekli unutuyor musunuz? Kağıt üzerine not alıp sonra kağıdınızı mı kaybediyorsunuz? İşte çözüm : Ajanda gerek iş, gerekse ev ortamında günlük işlerinizin takibinde kullanabileceğiniz kapsamlı ve pratik bir ajanda paket Program.

Yapmanız gereken işlerinizi ve randevularınızı kolaylıkla program üzerine not düşerek ne zaman ne yapmanız gerektiğini unutmaz ve böylelikle daha organize olarak çalışmış olursunuz. İsterseniz takvim üzerine ekleyeceğiniz işlerinizi farklı renkler ile belirterek kategorileme şansına da sahipsiniz.

Ajanda Programı hayatınızı yönetmenize yardımcı olabilen tam özellikli bir kişisel bilgi yöneticisidir. Ajanda ile randevuları, görevleri, ve çok daha fazla işi yönetebilirsiniz.

bundan böyle tüm randevular, toplantılar, etkinlikler ve görevleri düzen içerisinde not alabilir ve kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Yapmanız gerekenleri, kontak bilgilerinizi, sizden devralan ajanda yeni asistanınız haline gelecek. Outlook’a benzeyen sade ve kullanışlı arayüzüyle dikkat çeken program sektör sınırı olmadan her kullanıcıya hitap ediyor.

Bu programla planlarınızı günlük, haftalık, aylık hatta yıllık olarak görebilir ve düzenleme yapabilirsiniz. Sürekle-bırak özelliği ile varolan randevuyu başka bir güne/saate almak çok kolay. Randevularınızı türlerine göre çeşitli renklerle gösterebilir, alarm koyarak vakti geldiğinde programın bir ses dosyasıyla sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz. Adres defteri de olan programa kişilere özel resimler koymak ta mümkün.

Program oldukça düzenli, temiz ve sade bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Ayrıca içerisinde yer alan farklı görüntüleme modları yardımıyla kullanıcıların kendilerine en uygun görünümü seçmelerine olanak sağlar farklı 11 adet renkte temayı da içerisinde barındırmaktadır.

Gelişmiş bir metin editöründe yer alan tüm özelliklere sahip olan program, bu sayede notlarınızı istediğiniz şekilde özelleştirmenize olanak sağlar.

Favori listeleri oluşturabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz, notlarınıza dosyalar ekleyebileceğiniz, alacağınız notları video ve ses dosyalarıyla özelleştirebileceğiniz, yedekleme ve geri yükleme seçeneklerinden yararlanabileceğiniz, veritabanı yönetimini gerçekleştirebileceğiniz ve içerikleri dışarı veya içe aktarabileceğiniz program oldukça kullanışlıdır.

Sistem kaynaklarını çok az derecede kullanan program, aynı zamanda içerisinde bir yardım dosyası ve günlük önerilerle birlikte gelmektedir.
  • #4404090
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Bilgisayar, Software
  3. İstanbul
  4. Sancaktepe
  5. İnönü Mah.
  • Ekonomik Muhasebe Programı

    Stok Cari Fatura Programı, stok takibi, müşteri yönetimi, fatura kesme ve kasa t ...

  • Profosyönel Muhasebe Programı

    Stok Cari Fatura Programı, stok takibi, müşteri yönetimi, fatura kesme ve kasa t ...

  • Müşteri Takip Programı

    Müşteri ve şahısların borç alacak takibinin basit bir şekilde gerçekleştirildiği ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.