Uzun ince bir yolda......

Uzun ince bir yolda......

Marmara » İstanbul » Beykoz
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Beykoz
Uzun ince bir yolda......
 
Uzun ince bir yolda...... Uzun ince bir yolda...... Uzun ince bir yolda...... Uzun ince bir yolda...... Uzun ince bir yolda...... Uzun ince bir yolda......
58 Yasindayim, halen Almanya da yasamakta ve calismaktayim, 5 ay sonrasinda Türkiyede emekli olabiliyorum, ancak buralarda emekli olabilmem icin daha 5 yil gibi zamana ihtiyac var. Almanyada oldugu gibi Istanbul Kanlica semtinde ev acmak durumundayim.. Benimle iyi ve kötü günlerde yanimda olabilecek, arkasinda es cocuk anne baba kardes akraba gibi takintilari olmayan, sigara icki kullanmayan, ahiret gününe inanan, ayni zamanda bu dünyanin sahte nimetlerine tamah etmeyen ama modern düsünen, dürüst, ahlak sahibi, fakir ama gönlü zengin, varsa emekli geliri kirasina yetmeyen, mazbut bir hanimefendi ile tanismak isterim..( EGER BU NITELIKLERE SAHIP BIRI KARSIMA CIKARSA?) dünyada böyle bir insan varsa, kaldiysa? hemen beni arasin tanisalim... Resimlerimi inceleyin varsa sizin de resimlerinizi görmek isterim..
  • #4009228
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.