Annemiz oda arkadasi ariyor.

Annemiz oda arkadasi ariyor.

Marmara » İstanbul » Beykoz
Görüşülür
Annemiz oda arkadasi ariyor.
 
Annemiz oda arkadasi ariyor. Annemiz oda arkadasi ariyor. Annemiz oda arkadasi ariyor. Annemiz oda arkadasi ariyor. Annemiz oda arkadasi ariyor. Annemiz oda arkadasi ariyor.
Istanbul Bogazici Beykoz, da 3 odali bahceli müstakil evinde yalniz yasamakta olan Annemiz, kendisine arkadas-yoldas olabilecek bir oda arkadasi aramaktadir. Kendisine ait geliri olan ve arkasinda es-cocuk-akraba gibi takintisi olmayan görgülü, dürüst, insiyatif sahibi ayrica kira düsünmeden annemizin evinin bir odasini paylasabilecek bir hanimefendi aramaktayiz. Emekli kendine ait geliri olan cocuksuz, arkasinda takintisi olmayan bir ailede olabilir. Bizler yillar önce babamizi kaybettik, annemiz evini birakmak istemiyor, bizlerde uzak yerlerde ikamet ettigimizden yakindan ilgilenemiyoruz. Annemizin gelirleri ile giderlerini idare edebilecek seviyede dürüst, anlayisli, sabirli olanlar ile bahce cicek sevenler tercih edilir..
  • #3801208
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Kiralık
  4. Müstakil ev
  • Yasli Annemiz yanina oda arkadasi ariyor

    Istanbul Bogazici Beykoz, da 3 odali müstakil, bahceli evinde yasamakta olan yas ...

  • Yasli Annemiz yanina oda arkadasi ariyor

    3 Odali müstakil bahce icindeki evinde yasamakta olan yasli annemiz kendisine ar ...

  • saqhibinden kiralık eşyalı daire

    yeni devlet hastanesine emniyet müdürlüğüne yakın 2 katlı müstakil evin birinci ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.