Yasli Annemiz yanina hanim arkadas ariyor

Yasli Annemiz yanina hanim arkadas ariyor

Marmara » İstanbul » Beykoz
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Beykoz
Yasli Annemiz yanina hanim arkadas ariyor
 
Yasli Annemiz yanina hanim arkadas ariyor Yasli Annemiz yanina hanim arkadas ariyor Yasli Annemiz yanina hanim arkadas ariyor Yasli Annemiz yanina hanim arkadas ariyor Yasli Annemiz yanina hanim arkadas ariyor Yasli Annemiz yanina hanim arkadas ariyor
Istanbul Bogazici Beykoz, da 3 odali bahce icinde kendine ait evinde yasamakta olan Annemiz, devamli yaninda kalabilecek, arkasinda takintisi olmayan dürüst, sabirli, insiyatif sahibi bir hanimefendi aramaktadir. Kendisi ile barisik, kira düsünmeden ailemizin bir ferdi gibi olmayi kabullenebilecek, ev ve aile yasantisi seven, yurt disina cikmaya mani durumu olmayan, yardimsever bir hanimefendi ile tanismak istemekteyiz. Kendisine ait geliri olan, ayrica Annemizin gelirinide idare edebilecek bir hanimefendi lütfen arasin tanisalim.. Lütfen telefonda irtibat saglayamazsaniz e-mail yoluyla bize ulasin.
  • #3791582
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.