ıstanbul bogazici beykozda

ıstanbul bogazici beykozda

Marmara » İstanbul » Beykoz
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Beykoz
ıstanbul bogazici beykozda
 
ıstanbul bogazici beykozda ıstanbul bogazici beykozda ıstanbul bogazici beykozda ıstanbul bogazici beykozda ıstanbul bogazici beykozda ıstanbul bogazici beykozda
Istanbul Beykoz Bogazici, nde 3 odali bahceli müstakil evimizde yasamakta olan yasli Annemiz, kendisine yoldas arkadas olabilecek bir hanimla tanismak istemektedir. Yillar önce babamizi kaybettik, bizler uzak semtlerde ikamet ettigimizden Annemiz ile yakindan ilgilenemiyoruz, kendi evini birakmak istemiyor bu yüzden yaninda ikamet edebilecek, dürüst, anlayisli, insiyatif sahibi, aile yasantisi seven ayrica en önemlisi arkasinda es cocuk akraba gibi takintisi olmayan bir hanimefendinin bizlerle tanismasini istiyoruz. Kendine ait geliri olan ayrica Annemizin gelirleri ile giderlerini idare edebilecek, kira düsüncesi olmadan ailemizi kendi ailesi gibi kabullenebilecek Hanim aramaktayiz. Lütfen bizlerle tanisiniz.
  • #3801198
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.