Son model Muhabbet Kuşu Yuvalığı Kullanım Rahatlığı Uzun Ömür !!

Son model Muhabbet Kuşu Yuvalığı Kullanım Rahatlığı Uzun Ömür !!

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
30₺
  • 30₺
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
Son model Muhabbet Kuşu Yuvalığı Kullanım Rahatlığı Uzun Ömür !!
 
Son model Muhabbet Kuşu Yuvalığı Kullanım Rahatlığı Uzun Ömür !! Son model Muhabbet Kuşu Yuvalığı Kullanım Rahatlığı Uzun Ömür !! Son model Muhabbet Kuşu Yuvalığı Kullanım Rahatlığı Uzun Ömür !! Son model Muhabbet Kuşu Yuvalığı Kullanım Rahatlığı Uzun Ömür !! Son model Muhabbet Kuşu Yuvalığı Kullanım Rahatlığı Uzun Ömür !! Son model Muhabbet Kuşu Yuvalığı Kullanım Rahatlığı Uzun Ömür !!
Merhabalar arkadaşlar kendimin tasarlamış ve yapmış olduğu muhabbet kuşu yuvalığımızı istifadenize sunuyorum.. Ürün Son derece sağlam dayanıklı ve kaliteli malzemeden imal edilmiştir... Resimlerimi incelediğinizde nedemek istediğimi anlayabilirsiniz arkadaşlar ebatlarımız 25.5 cm * 20 cm dir son derece rahat ferah bir sistemdir... Yuvalığımızı suya dahi atsanız şişme patlama çatlama yapmaz ayrıca kemirgen muhabbetlerimizin ömürleri boyunca kemirseler bitiremiycekleri bir malzemedir.. Hesap yapınız incecik kontradan alınan yuvalıklar kimi zaman 5 lira 10 lira ve 15 liraya satılıyor alın buyurun ömür boyu kullanın paranızı bir kere verin ama rahat kullanım kolaylığına erişin.. Herşey pratik ve kolay artık.. Toptan sipariş alınır ... Adetli yapılır .... Toptan siparişlerde fiyatta ufak bir oynama olur ... Adetli yapımlar için fiyatımız 30 tl dir kaliteli malzeme ve kullanım rahatlığı için buyurun hizmetinizdeyiz Gürkan SAKA İstanbul / Beylikdüzü / Beykent
  • #2666441
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.