Satılık 1 Çift Yerli Muhabbet Kuşu !!!

Satılık 1 Çift Yerli Muhabbet Kuşu !!!

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
90₺
  • 90₺
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
Satılık 1 Çift Yerli Muhabbet Kuşu !!!
 
Satılık 1 Çift Yerli Muhabbet Kuşu !!! Satılık 1 Çift Yerli Muhabbet Kuşu !!! Satılık 1 Çift Yerli Muhabbet Kuşu !!! Satılık 1 Çift Yerli Muhabbet Kuşu !!! Satılık 1 Çift Yerli Muhabbet Kuşu !!! Satılık 1 Çift Yerli Muhabbet Kuşu !!!
Merhabalar arkadaşlar satışta olan kuşlarım 1 çift dişili erkekli Yerli takımımdır.. Takımlarıma evimin balkonunda özenle hijyenle bakmaktayım hobi olarak üretmekteyim.. Temizlik ve bakım onların rahatı benim için önemli ancak durum hobiyi biraz aşınca ve çoğalmaya başlayınca artık biraz azaltmak gerekiyor sonuçta site içinde oturmaktayım.. Resimler zaten herşeyi anlatıyordur.. Kuşlarıma son derece dikkatli ve özenli bakıyorum hergün yemlerini sularını değişip vitaminlerini veriyorum mamalarını eksik etmiyorum.. Satıştaki kuşlarımız genç olup alan arkadaşımda 2.inci ağız yavrularını vereceklerdir.. İlk ağızda 5 yavrusunu aldım daha sonra 2 ay kadar dinlendirmeye aldım ve dün yeniden kendi eşi ile eşe koydum... Alacak olan arkadaşımız en yakın zamanda yeni yavrularını alacaklardır.. Kuşlarımın hiçbir sağlık sorunları yoktur gayet temiz kuşlardır sadece yer sıkıntısından satılıktır.. Fiyatımıda takım fiyatına göre makul tutuyorum.. 90 TL.. İstanbul / Beylikdüzü / Beykent Gürkan SAKA
  • #2660187
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.