Satılık Erkek Bilzikli 2010 Çekoslavak Jumbo Hemde Bu Fiyata !!!

Satılık Erkek Bilzikli 2010 Çekoslavak Jumbo Hemde Bu Fiyata !!!

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
200₺
  • 200₺
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
Satılık Erkek Bilzikli 2010 Çekoslavak Jumbo Hemde Bu Fiyata !!!
 
Satılık Erkek Bilzikli 2010 Çekoslavak Jumbo Hemde Bu Fiyata !!! Satılık Erkek Bilzikli 2010 Çekoslavak Jumbo Hemde Bu Fiyata !!! Satılık Erkek Bilzikli 2010 Çekoslavak Jumbo Hemde Bu Fiyata !!! Satılık Erkek Bilzikli 2010 Çekoslavak Jumbo Hemde Bu Fiyata !!! Satılık Erkek Bilzikli 2010 Çekoslavak Jumbo Hemde Bu Fiyata !!! Satılık Erkek Bilzikli 2010 Çekoslavak Jumbo Hemde Bu Fiyata !!!
Arkadaşlar lütfen jumbo orjinalmi diye aramayın beni Ana jumbo Show jumbodur bununda takımı 700 ila 1000 tl arasına satılır bumlar standart jumbodur ve bir çekoslacak iki hollanda cinsi vardır içlerinde en iyisi yok benzetemedim benim istediğim tip değil diye aramayın kuştan anlayanlar arasınlar lütfen ayrıca il dışına göndermiyorum kuşum eziyet çeksin diye satışa çıkartmadım Lütfenn Mrb lar arkadşlar elimde 2010 doğumlı Bilzikli Erkek Çekoslavak Jumbo vardır diğer ilanlarımda olduğu gibi satma nedenim hem Show Jumboya dönecek olmam jumbo içinse Erkek fazlalığından dolayı dişim yok.. Jumbomuz çok güzel renklere sahip resimlerdende anlaşılacağı üzere şu an yaklaşık 20 gündür salmadadaır kızışmış durumda yanına dişi bir jumbo alır iseniz en güzel yavrulara sahip olabilirsiniz... Evmin balkonunda öznle ve titizlik ile bakıp besliyorum üretimhane kuşları değildirler ev kuşudurlar canlılıkları ve renkleri temizliklerinden zaten anlaşılıyordur resimler gayet açık ve nettir Jumbolar için istenilen fiyattan çok makul bir fiyat istiyorum.. İstanbul / Beylikdüzü /Beykent Cumartesi ve pazar günleri müsaitim Hafta içi ise aksilik olmaz ise akşam 8 den sonra müsait oluyorum Gürkan SAKA
  • #2594422
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.