Satılık yavru köpekler

Satılık yavru köpekler

Marmara » İstanbul » Eyüp
Görüşülür
Satılık yavru köpekler
 
Satılık yavru köpekler Satılık yavru köpekler Satılık yavru köpekler Satılık yavru köpekler Satılık yavru köpekler Satılık yavru köpekler
Türkiye ' nin en modern üretim ve satış çiftliğimizden gelen yavrularımızı İstanbul'un en merkezi Türkiye 'nin en iyi petshobunda satışa sunmaktayız. Kedi ve köpeklerimiz mağazamızın alt katında bulunan veteriner kliniğince 7/24 gözlem altındadır. Irk ve Sağlık garantisi belgelendirilmektedir. * Yavruların ilk aşı ve parazit uygulamaları yapılıdır. * Kimlik ve belgeleri satış sırasında size teslim edilir. * Yavrularımızın tamamı %100 orjınal ve seçme yavrulardır. * Mağazamızda yüksek adet ve çeşitlilikle kaliteyi ucuza sunmaktayız. TELESKOP PET (Eyüp) Vialand AVM Yeşilpınar Mah. No:11 Eyüp-İstanbul 0212 803 05 13 0212 803 05 64 TELESKOP PET (Fatih) Çiçek Pazarı Seyir Köşkü Yeni Camii Yanı No:22-23 Eminönü/Fatih - İstanbul 0212 511 86 66 www.teleskopakvaryum.com.tr TELESKOP AKVARYUM 33 Yıllık Şirket Garantisiyle Almaktasınız (Peşin Fiyatına 6 Taksit , Aynı Gün Ücretsiz Kargo)
  • #3980341
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • 6 aylık İNGİLİZ POİNTER

    İNGİLİZ POİNTER KARA KAFA AŞILARI TAM 6 AYLIK FERMASI VAR YER SIKINTISINDAN DOLA ...

  • Satılık Bull Terrier Yavruları

    Bir yavruya sahip olmaktan daha önemlisi, hangi ırkın beklentilerinizi daha fazl ...

  • SATILIK MİNİK CAN DOSTU YORK SHIRE TERRIER YAVRULARI

    Bütün dünyada insana eşlik eden bir köpek olarak çok popülerdir. Bu durumu olağa ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.