VİALAND AVM'de --- TELESKOP PET AÇILDI :)

VİALAND AVM'de --- TELESKOP PET AÇILDI :)

Marmara » İstanbul » Eyüp
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Eyüp
VİALAND AVM'de --- TELESKOP PET AÇILDI :)
 
VİALAND AVM'de --- TELESKOP PET AÇILDI :) VİALAND AVM'de --- TELESKOP PET AÇILDI :) VİALAND AVM'de --- TELESKOP PET AÇILDI :) VİALAND AVM'de --- TELESKOP PET AÇILDI :) VİALAND AVM'de --- TELESKOP PET AÇILDI :) VİALAND AVM'de --- TELESKOP PET AÇILDI :)
Yeni satış prosedürü gereği, petshoplar satışa sundukları yavruları üretim izni almış Ruhsatlı çiftliklerden almalı yada kendilerine ait ruhsatlı çiftliklerinde üretmiş olmalarını gerektirir. zmir'de bulunan Çiftliğimiz ile ilgili Ruhsatı resimde görülebilir gerekli sorgulamayıda Tarım Bakanlığı'ndan yapabilirsiniz. Alıcağınız yavrunun Ruhsatlı çiftlikte dünyaya gelmiş olmasının sizin için avantajı , yavrunun uygun koşullarda size sunulduğuna emin olmanız ve yavruda oluşabilecek herhangi bir sorun sonrası tüm hukuki haklarınızı kullanabiliyor olmanızdır. Alacağınız yavrunun en iyi koşullarda size sunulmuş olması , yınede bu yavrunun hiçbir zaman hastanmayacağı anlamına gelmez. Bir bebeğe bakıldığı , bakım kurallarına uyulması gerektiği , herşeyi yiyip içemeyeceği , düzenli kontrol ve aşılarının yapılıp , hijyene dikkat edilmesi gerektiği ve tecrübeli satış elemanının vermiş olduğu bilgiler unutulmamalıdır. TELESKOP PET / Vialand AVM Yeşilpınar mah. şehit Metin Kaya sok. no:11 Eyüp - İstanbul tel:
  • #3976360
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.