SATILIK MİNİK CAN DOSTU YORK SHIRE TERRIER YAVRULARI

SATILIK MİNİK CAN DOSTU YORK SHIRE TERRIER YAVRULARI

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
SATILIK MİNİK CAN DOSTU YORK SHIRE TERRIER YAVRULARI
 
SATILIK MİNİK CAN DOSTU YORK SHIRE TERRIER YAVRULARI SATILIK MİNİK CAN DOSTU YORK SHIRE TERRIER YAVRULARI SATILIK MİNİK CAN DOSTU YORK SHIRE TERRIER YAVRULARI SATILIK MİNİK CAN DOSTU YORK SHIRE TERRIER YAVRULARI
Bütün dünyada insana eşlik eden bir köpek olarak çok popülerdir. Bu durumu olağanüstü güzelliğine ve sevimliliğine borçludur. Ancak terrier kanı taşıdığı unutulmamalıdır. Evin dışında olmayı sever, buna rağmen apartman hayatından da hoşlanır. Kış aylarında soğuktan etkilendiği için, dışarı çıkarken yün bir ceket giydirilmelidir. Bütün terrierler gibi canlı, cesur, inatçı, efendisine karşı duygulu, yabancılara karşı kuşkucudur. öteki hayvanlarla pek anlaşamaz. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAĞAZA: 0274 333 04 24 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3980259
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • pekinez yavru satılık pekinez

    pekines yavru pekinez yavru satılık safkan aşıları tam kimlikli veteriner kont ...

  • Chihuahua şivava yavru safkan bebek

    Chihuahua şivava yavru en iyisini isteyene pasaportlu aşıları tam erkek yavru ge ...

  • denizliden satılık golden retriver köpek

    safkan hareketli golden retriver köpegine eş alıcaklar icin uygundur kısır degil ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.