Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin tömük

Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin tömük

Akdeniz » Mersin » Tömük
90.000₺
  • 90.000₺
    Akdeniz » Mersin » Tömük
Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin
 
Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin
Satılık yazlık Gondol Sitesinde Tömük / MERSİN Gondol Sitesinde 15 katlı bloklarda15.katta catıdaki dairelerden birdir.Tömüğün en seçkin sitesidir..Güney kuzey cephelidir.Deniz ve dağ manzaralıdır. 2 oda , 1 salon+mutfak , 1 wc, 1 banyo, 2 balkon dan oluşmaktadır.Sitede birkaç market, fırın, butik, kırkahvesi, havuz cafe, internet cafe, bar, disko, cocuk oyun parkı, basketbol sahası, 2 adet büyük yüzme havuzu, 2 adet çocuk havuzu, kaydırağı, plajı, güvenliği vardır.Site depreme dayanıklıdır. Dairenin fiyatı 90.000.TLdir. İrtibat için Hayri Gülsuna 0.533. Büro :0.324.
  • #1833594
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.