Satılık Yazlık Gondol-2 Sitesi Tömük / Mersin

Satılık Yazlık Gondol-2 Sitesi Tömük / Mersin

Akdeniz » Mersin » Tömük
65.000₺
  • 65.000₺
    Akdeniz » Mersin » Tömük
Satılık Yazlık Gondol-2 Sitesi Tömük / Mersin
 
Satılık Yazlık Gondol-2 Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol-2 Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol-2 Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol-2 Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol-2 Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol-2 Sitesi Tömük / Mersin
Mersin Tömük Gondol-2 Sitesinde Satılık Yazlık Daire. 15.Katlı Sitenin 15.ci. Çatı katı B blok..Daire içerisinde tüm eşyalar mevcut olup mutfak dolapları , vestiyer ve yatak odası dolabı mdf-mobilya yeni yapılmıstır.Dairede 2 adet 3 kişilik çekyat, 2adet tek kişilik koltuk , 1 adet masa, 8 adet sandalye, 1 adet sedir, tv, uydu, tv sehbası, yatak odası çift kişilik karyola, konsol, komidin, vestiyer, 1 adet buzdolabı, 1 adet çamaşır makinası, 1 adet set ustu ocak, 1 adet banyoda elektrikli şohben mevcuttur.Sitede cafe, havuz başı bar, fırın, birkaç market, internet cafe, kır kahvesi, güvenlik, vardır.Sitede büyük ve çoçuk havuzu mevcut olup denize sıfır bir sitedir.Tömüğün en seçkin sitesidir. Eşyalı Daire 65.000.TL Eşyasız Daire 60.000.TL dir. İrtibat için İbrahim Arslan 0.532.
  • #1833499
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.