Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin gondolsitesi

Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin gondolsitesi

Akdeniz » Mersin » Tömük
100.000₺
  • 100.000₺
    Akdeniz » Mersin » Tömük
Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin
 
Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin Satılık Yazlık Gondol Sitesi Tömük / Mersin
Satılık Yazlık Daire Gondol Sitesi Tömük Mersin Site Tömüğün en seçkin sitesidir.Sitedeki binalar 14 katlı olup Daire 14.katta kafa dairedir.150 m2 teası vardır.Denize sıfır olan dairelerden biridir.Deniz manzaralıdır..Sitede birkaç market, fırın, butik, havuz cafe, bar, kır kahvesi, cocuk oyun parkı, tenis, 2 yüzme havuzu, kaydırağı vardır.Site güvenliklidir.Depreme dayanıklıdır.2 oda 1 salon+mutfak 1 banyo 2 balkon ve büyük 1 terasdan olusmaktadır. Daire fiyatı100.000.TL dir. İrtibat için Halil Gülsuna 0.533. Hayri Gülsuna 0.533. Büro : 0.324.
  • #1833587
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.