SÜLFÜR TRİTON KAKADU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA.

SÜLFÜR TRİTON KAKADU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA.

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Kütahya » Kütahya
SÜLFÜR TRİTON KAKADU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA.
 
SÜLFÜR TRİTON KAKADU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA. SÜLFÜR TRİTON KAKADU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA. SÜLFÜR TRİTON KAKADU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA. SÜLFÜR TRİTON KAKADU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA.
Yaklaşık 32 cm civarında olan bu kakadular, en küçük türler arasında sayılmaktadır. Tüylerinin rengi kar beyazdır. Kafa üstündeki tüyler ise, hafif somon rengindedir. Yavru ve genç kuşlarda bu somon rengi belirgin değildir. Tüylerin kulak kapakları denilen kısım, kanat altları ve kuyruk bölgesi ise sarı , ve burun (gaga)üstünde olan kısım ise pembemsi bir tondadır. Gaga rengi daha çok açık-gri (beyaz-gri) dir. Ayak renkleri gri olur. Erkeklerde ve daha yavru ve genç olanlarda göz rengi koyu-kahverengidir ama dişilerde ise bu göz rengi kızıl-kahverenginde olur. Göz etraflarında ise beyaz bir halka vardır. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : MAĞAZA: CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3972068
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.