MİNİK CAN DOSTU PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SİZ YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

MİNİK CAN DOSTU PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SİZ YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
MİNİK CAN DOSTU PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SİZ YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR
 
MİNİK CAN DOSTU PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SİZ YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR MİNİK CAN DOSTU PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SİZ YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR MİNİK CAN DOSTU PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SİZ YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR MİNİK CAN DOSTU PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SİZ YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR
Yavru Pekinez Köpeği edinirken ırkın tüm özelliklerini taşıyan ve safkan olan yavruları tercih etmek kadar sağlıklı bir soy ağacına sahip köpekleri de tercih etmek önemlidir. Pekinez köpekler diğer köpeklere oranla genetik hastalıklara çok daha fazla yatkın oldukları için sağlıklı bir soy ağacı çok daha büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle yavrunun anne ve babası kadar soy kütüğüde önemlidir ve araştırılmalıdır. Pekinez yavrusu alırken hareketli ve canlı olanların seçilmesi doğru bir davranış olacaktır. Yavruyu anne sütü emmesini sağlamak için annesinden çok erken ayırmamaya dikkat edilmelidir. Yavrunun iç ve dış parazit ilaçlarını alıp almadığı sorgulanmalıdır. Yavru aşısı yapılana kadar evde korunmalıdır. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAĞAZA: 0274 333 04 24 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3972021
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • 2 aylık yaramaz oğluma yuva arıyorum

    Sibirya kurdu kizimizin 17 ocak doğumlu erkek yavrusunu sahiplendirmek istiyoruz ...

  • TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA

    Boxer mutlu, canlı, oyuncu, meraklı ve enerjik bir ırktır. İtaat yarışmaları içi ...

  • 6 aylık secereli dişi rottweiler uygun fiyata

    6 aylık secereli micro chipli oldukça saglıklı ilk asıları yapılmış karnesi sece ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.