HAFTA SONUNA ÖZEL İNDRİMLERLE RENGARENK BRTISH SHORTHAIR YAVRULARI SATILIK

HAFTA SONUNA ÖZEL İNDRİMLERLE RENGARENK BRTISH SHORTHAIR YAVRULARI SATILIK

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
HAFTA SONUNA ÖZEL İNDRİMLERLE RENGARENK BRTISH SHORTHAIR YAVRULARI SATILIK
 
HAFTA SONUNA ÖZEL İNDRİMLERLE RENGARENK BRTISH SHORTHAIR YAVRULARI SATILIK HAFTA SONUNA ÖZEL İNDRİMLERLE RENGARENK BRTISH SHORTHAIR YAVRULARI SATILIK HAFTA SONUNA ÖZEL İNDRİMLERLE RENGARENK BRTISH SHORTHAIR YAVRULARI SATILIK HAFTA SONUNA ÖZEL İNDRİMLERLE RENGARENK BRTISH SHORTHAIR YAVRULARI SATILIK
British shorthair kedilerin bakımı oldukça kolaydır. Yetişkin olana kadar her kedi gibi oyun oynamak isteyen british shorthair kedi yavrularının olgunlaştıktan sonra oyun istekleri oldukça azalır. Evinizin bir köşesinde sus pus oturmaya uyumaya başlarlar. Yemeğini suyunu içtikten sonra değmeyin onun keyfine.British shorthair kedilerin tüyleri oldukça sıkı ve kısadır. Tüy bakımını haftada bir düzenli olarak yapabilirsiniz. Tüylerini taramayı küçüklüğünden alıştırırsanız sizler için büyük bir kolaylık olur :) Sfenks, Cornish Rex v.s gibi çok kısa tüylü kediler hariç diğer tüm kediler gibi mevsimsel olarak tüy dökebilirler. .ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetgrup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM:05327322416 MAĞAZA:02743330424 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3969713
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • chinchilla yavru kedi arıyorum

    yavru chinchilla arıyorum. ücretsiz ya da uygun fiyata. mail atarsanız sevinirim ...

  • BLUE POİNT LONG HAIR YAVRUMUZ MAGAZAMIZDA SATIŞTA

    Öncelikle çok uysal bir kedidir. sizden çok şey beklemez. aman gel benle oyna, b ...

  • SAFKAN SECERELİ YETİŞKİN BRİTİSH SHORTHAİR ERKEK

    14 aylık Secereli Erkek Lilac British Shorthair Kedimiz Ücretli Sahiplendirilece ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.