HAFTA SONUNA ÖZEL FİYATLARLA TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA

HAFTA SONUNA ÖZEL FİYATLARLA TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Kütahya » Kütahya
HAFTA SONUNA ÖZEL FİYATLARLA TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA
 
HAFTA SONUNA ÖZEL FİYATLARLA TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA HAFTA SONUNA ÖZEL FİYATLARLA TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA HAFTA SONUNA ÖZEL FİYATLARLA TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA HAFTA SONUNA ÖZEL FİYATLARLA TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA
"...Boxer türü köpekler isimlerini haksız çıkarmayan güçlü köpeklerdir. Orta boylu, kare biçimli, arkası kısa, uzun bacaklı ve kısa tüylü Boxer, atletik bir yapıya sahiptir. Tüylerinin kısa olması sebebi ile kasları rahatlıkla farkedilir. Enerjiye adanmış bir köpektir. Şeker'le bitmek tükenmek bilmeyen koşularında bu özelliği tarafımca fazlasıyla gözlemlenmiştir. :-) Yürüyüşü oldukça düzgün olan Boxer, elastik bir hareket tarzına sahiptir. Şekerle oyun oynamak için girdiği şekiller unutulur gibi değildi. Boxer, uzun adımlarla değil kısa adımlarla yürür. Yürümek onun için gurur gösterisi gibidir..." ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : MAĞAZA: CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3969671
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.