TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA

TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA
 
TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA
Boxer köpek, ırk boyutu büyük köpekler kategorisinde yer almaktadır. Erkek Boxer köpeklerde omuz yüksekliği 56 - 63 cm. aralığında yer alırken dişilerde bu aralık 53-61 cm. olarak ölçülmektedir. Dişi Boxer köpek ağırlığı 24-29 kg. ortalaması ile normal olarak kabul edilirken erkek Boxer cinsi köpeklerde bu ortalamanın 27-32 kg. olması yeterli bulunmaktadır. Kısa tüylü bir köpek olan Boxer köpeklerin rengi düz kahverengi, kahverengi üzeri beyaz lekeli, düz beyaz, beyaz üzerine siyah ya da kahverengi lekeli olmak üzere çeşitlidir. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAĞAZA: 0274 333 04 24 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3972025
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • MİNİK CAN DOSTU PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SİZ YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

    Yavru Pekinez Köpeği edinirken ırkın tüm özelliklerini taşıyan ve safkan olan ya ...

  • 2 aylık yaramaz oğluma yuva arıyorum

    Sibirya kurdu kizimizin 17 ocak doğumlu erkek yavrusunu sahiplendirmek istiyoruz ...

  • TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA SATIŞTA

    Boxer mutlu, canlı, oyuncu, meraklı ve enerjik bir ırktır. İtaat yarışmaları içi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.