SATILIK SEVİMLİ SHIH TZU YAVRULARINI KAÇIRMAYIN

SATILIK SEVİMLİ SHIH TZU YAVRULARINI KAÇIRMAYIN

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
SATILIK SEVİMLİ SHIH TZU YAVRULARINI KAÇIRMAYIN
 
SATILIK SEVİMLİ SHIH TZU YAVRULARINI KAÇIRMAYIN SATILIK SEVİMLİ SHIH TZU YAVRULARINI KAÇIRMAYIN SATILIK SEVİMLİ SHIH TZU YAVRULARINI KAÇIRMAYIN SATILIK SEVİMLİ SHIH TZU YAVRULARINI KAÇIRMAYIN
Küçük ve dayanıklı bir köpektir. çift katmanlı uzun bir kürk yapısına sahiptir. Son derece vakur bir görünümü olan Shih-Tzu'nun burun üzerinden yukarı doğru büyüyen tüyleri ırka özgü yüz ifadesini ve "saç şeklini" oluşturur. Kibirli ve soylu bir havası vardır. Cesur ve dikkatlidir. Naziktir ve çocuklara karşı özenlidir. Shih-Tzu apartman yaşamı için ideal bir köpektir. Ev içinde yeteri kadar hareketli olduğundan bahçesiz bir evde bakılması problem yaratmaz. Bu ırk ısıya karşı hassastır. Shih-Tzu normalde aktif bir köpektir, fakat izin verilirse bütün gün sevdiği noktalarda yatıp tembellik yapabilir. Formunu koruması için dışarı çıkıp hareket etmesi teşvik edilmelidir. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetgr up İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAĞAZA: 0274 333 04 24 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3988866
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Adana-Mersin Alman kurdu Husky

    Mersin galericiler sitesinde iş yerim var ÜCretsiz köpek sahiplenmek istiyorum b ...

  • SATILIK SİBİRYA KURDU YAVRULARI

    MAVİ GÖZLÜ MASKELİ ERKEK VE DİŞİ SAĞLIKLI SAFKAN SİBİRYA KURDU YAVRULARIMIZ BULU ...

  • YETİŞKİN DİŞİ ROTTWEİLER SECERELİ

    3.5 yasinda secereli micro chipli oldukça saglikli 2 kez doğum yapti Uysaldir ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.