SATILIK SCOTTISH FOLD BLUE POINT LONGHAIR YAVRULARIMIZ MAĞAZAMIZDA

SATILIK SCOTTISH FOLD BLUE POINT LONGHAIR YAVRULARIMIZ MAĞAZAMIZDA

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
1/4
SATILIK SCOTTISH FOLD BLUE POINT LONGHAIR YAVRULARIMIZ MAĞAZAMIZDA
 
SATILIK SCOTTISH FOLD BLUE POINT LONGHAIR YAVRULARIMIZ MAĞAZAMIZDA SATILIK SCOTTISH FOLD BLUE POINT LONGHAIR YAVRULARIMIZ MAĞAZAMIZDA SATILIK SCOTTISH FOLD BLUE POINT LONGHAIR YAVRULARIMIZ MAĞAZAMIZDA SATILIK SCOTTISH FOLD BLUE POINT LONGHAIR YAVRULARIMIZ MAĞAZAMIZDA
Scottish Fold, kıvrık kulakları sayesinde ayırt edilecek ve farklı bir tür olarak kabul görecektir. Scottish Fold Kedileri kendi türleriyle çiftleştirilmezler. Çünkü iki kıvrık kulaklı kediyle çiftleştirilmeleri sonucunda, doğan yavrulardaki genetik bozukluk, hastalıklara neden olmaktadır. Bu nedenle Scottish Fold Kedisi, genel olarak British Shorthair Kedisiyle çiftleştirilir. Böylelikle bir kıvrık kulak kedi, bir düz kulak kedi çiftleşmesinden doğan yavruların bir kısmı kıvrık kulaklı Scottish olacaktır. Günümüzde bazı ülkelerde, Scottish Foldun aynı cins kıvrık kulaklı kedi ile çiftleştirilmesi, bu sağlık problemlerinin oluşmasına engel olmak nedeniyle yasaklanmıştır. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAĞAZA: 0274 333 04 24 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3988191
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Bursa Osmangazi iran kedisi

    20.03.2015 doğumlu 3 erkek 1 dişi iran kedisi rezervasyonları başlamıştır cep 05 ...

  • İstanbulda Scottish Straight erkek kedime dişi eş arıyorum

    8 aylık baba safkan british shorthair anne scottish fold kedime 1 yaş ve üstü gü ...

  • Antalya İran Kedisi

    45 günlük beyaz dişi yavru iran kedisi mama tuvalet eğitimini almıştır. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.