HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE BRITTISH SHORTHAIR WHISKAS YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE BRITTISH SHORTHAIR WHISKAS YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE BRITTISH SHORTHAIR WHISKAS YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
 
HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE BRITTISH SHORTHAIR WHISKAS YAVRULARI MAĞAZAMIZDA HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE BRITTISH SHORTHAIR WHISKAS YAVRULARI MAĞAZAMIZDA HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE BRITTISH SHORTHAIR WHISKAS YAVRULARI MAĞAZAMIZDA HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE BRITTISH SHORTHAIR WHISKAS YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
British Shorthair Kedisi karakter açısından; çok uysal bir kedidir. İnsanlarla ve ev hayvanlarıyla iyi geçinir ve ortama uyum sağlayabilir. Zeki bir kedi olan British Shorthair, yaramazlık yapmaz ve tek başına kaldığında da uslu olmaya devam eder. İlk bakışta tembel gibi görünse de aslında hareketli ve oyun oynamayı seven bir kedidir. Fakat diğer kedi cinslerinin aksine, öylesine koşturup etrafı dağıtmaz. Sahibiyle oyun oynar ve ona uyum sağlar. Çok sakin olan British Shorthair Kedileri, gerektiğinde kendilerini iyi bir şekilde savunabilirler. Kişilik yapısı sağlam ve olgun bir kedi cinsi olan British Shorthair özellikleri açısından; ailelerin, özellikle de sakin bir yaşama sahip orta yaşlı kişilerin hayat tarzına çok uyum gösterirler. Fakat yalnız yaşayan ve fazla vakit ayıramayacak olan sahipler için de uygundur çünkü sahibi etrafta yokken de gayet olgun ve uslu davranacaktır. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAĞAZA: 0274 333 04 24 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3986426
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • SATILIK BRITTISH SHORTHAIR SILVER YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

    Kendisini temizler, bakımını yapar ve kendi kararlarını alarak kendi ayaklarının ...

  • SATILIK BRITTISH SHORTHAIR WHISKAS YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

    British Shorthair 19. yüzyılın sonlarına doğru Harrison Weir adında bir kedi sev ...

  • 3 Aylık Erkek Scottish Fold + Tüm malzemeleri

    1 AY ÖNCE PETSHOP'TAN ALDIĞIM 3 AYLIK ERKEK SCOTTISH FOLD CİNSİ KEDİMİZİ KIZIMIN ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.