İTHAL HOŞTAYN GEBE DÜVE

İTHAL HOŞTAYN GEBE DÜVE

Yurtdışı
2.250€
  • 2.250€
    Yurtdışı
İTHAL HOŞTAYN GEBE DÜVE
 
İTHAL HOŞTAYN GEBE DÜVE İTHAL HOŞTAYN GEBE DÜVE İTHAL HOŞTAYN GEBE DÜVE İTHAL HOŞTAYN GEBE DÜVE İTHAL HOŞTAYN GEBE DÜVE İTHAL HOŞTAYN GEBE DÜVE
*** 2015 SATIŞLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR*** *Hayvanları Macaristandaki çiftliğimizde Seçiyorsunuz * Hayvanlar Pedigrinli dir. * Satışlarımız Tır Bazında ( 30 Adet ) * Senelik Süt Verimi 10, 000 Kg. görünüm Özellikleri: Renkleri Siyah - Beyaz, Kırmızı - Beyaz'dır. Siyah ve beyaz kısımların oranı hayvandan hayvana büyük değişiklik gösterir. Erkek de dişide boynuza sahiptir. Verim özellikleri Hem et hem de süt yönlü beslenebilir. Ama daha çok süt verim yönü ile kabul görür. Süt verimi bir laktasyon döneminde 5.000 ile 7.000 litredir. Fakat ıslah yapılmış ve üstün olanları ile yapılmış seçilimler sayesinde 10.000 litre süt verimine rahatlıkla ulaşabilir. Cidago yüksekliği 140 ile 155 cm arasında değişmektedir. İyi yemlemede günlük ağırlık artışı 800 ile 1.200 gr olabilmektedir. Sütündeki yağ miktarı % 3 - 3.5 arasındadır. Canlı ağırlığı 600 ile 1.000 kg arasında değişir. Siyah-Alaca erkek buzağılar, hızlı gelişmeleri nedeniyle buzağı eti üretiminde kullanılırlar. Bu amaçla bir araya getirilen ve beslenen buzağılar, yaklaşık 14-16 haftalık yaştakg ağırlığa ulaştıklarında kasaba sevk edilirler. Beside günlük canlı ağırlık artışıg arasında değişen bu ırkın erkeklerini 12-15 aylık yaşta kesim ağırlığına ulaştırmak olasıdır. En verimli zamanları ilk 6 yıldır.
  • #3938261
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.