uydu-televizyon -plazma-lcd-led-tv tamir bakim ve montaj servisi

uydu-televizyon -plazma-lcd-led-tv tamir bakim ve montaj servisi

Antalya / Muratpaşa / Zerdalilik Mah.
 
ELKO DİGİTAL ANTALYA

TEL:0242 322 41 86

CEP:0532 276 13 60

UYDU-TELEVİZYON -PLAZMA-LCD-LED-TV TAMİR BAKIM ve MONTAJ SERVİSİ

Firmamız 1991 yılından beri elektronik sektöründe siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.Alanında deneyimli ekibiyle Antalya nın her bölgesine uydu arıza montaj servis hizmetimiz vardır.



Firmamız Filbox Uydu-Goldmaster-D-smart-Digiturk-Lig Tv-Nextstar-Redlıne-South

uydu bayiliği satış montaj ve servis hizmeti yapmaktadır.Müşterilerimizin isteği doğrultusunda belgesel,sinema,dizi,spor kanallarını izleyebileceği Filbox D-smart ve Digiturk abonelik işlemleri ve teknik servis işlemleri yapılmaktadır.Uydu satış montaj tamir ve bakım servisi olarak sorunlarınızı acil bir şekilde çözmekteyiz.



Her marka uydu tamiri ,Lcd tv, Led tv ,plazma ve tüplü televizyon tamiratı ve montajı yapılmaktadır.Evden eve uydu nakil işlemleriniz itinayla yapılmaktadır.



Binalarınıza merkezi uydu sistemi kurulumu garantili ve taahhütlü olarak yapılmaktadır.

Merkezi uydu sistemi arızası ve tamiratı itinayla yapılır.

İnternet abonelik işlemleri yapılır.İnternet satış abonelik kampanyalı internet satışı yapılır.TV internet ,film paketi ve internet satışı lig tv ve internet satışı yapılır.D-smart internet ve Digiturk internet satışı ve fatura ödeme hizmetleri yapılır.

Lcd tv duvar aparatı montaj işleriniz yapılır.Aynı zamanda TV tamiratının yanında ev elektrik arıza sorunlarınız çözülür.Elektrik arıza problemleriniz yerinde giderilir.Her türlü çanak uydu arıza sinyal problemleriniz için arayabileceğiniz tek adres.Firmamız haftanın 7 günü Antalya nın her bölgesine servis vermektedir..SORUNLARINIZI ÇÖZEBİLECEK TEK ADRES.

ARAYIN HEMEN SERVİS VERELİM ELKO DİGİTAL

TEL:0242 322 41 86

CEP:0532 276 1360

İLETİŞİM:0242 322 41 86 -CEP:0532 276 1360

Hızlı ve yerinde cihaz bakım arıza tespiti ile Antalya nın tüm semtlerine hizmet veren servisimiz müşterilerimize kaliteli güvenilir hızlı bir hizmet vermektedir.Siz değerli müşterilerimizden aldığımız güvenle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.bize güvenipte cihazlarını teslim eden müşterilerimize teşekkür ediyor bu güven karşısında bizde işimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyoruz.

Sizdeğerli müşterilerimize haftanın 7 günü günün her saati tv tamirinde servis hizmeti vermektedir. Televizyonlarınızla ilgili (lcd plazma led tüplü televizyon )her türlü sorunlarınız için çekinmeden bizi arayabilir ustalarımızla görüşüp bilgi alabilir yada servis talebinde bulunabilirsiniz…arayın sorunlarınızı çözmeye yardımcı olalım .
  • #4440887
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Tamirciler, Teknik servis
  3. Antalya
  4. Muratpaşa
  5. Zerdalilik Mah.
  • kepenk tamiri esenyurt

    Kepenk tamiri Esenyurt kepenk ustası esenyurt kepenk kumanda tamiri Esenyurt oto ...

  • bilardo tamiri aydın

    Bilardo salonlarınızda(05443467604) -sitelerde otel ve tesislerinizde bulununan ...

  • avcılar kepenk tamiri

    Avcılar kepenk servisi 05325861892OTOMATİK KEPENK SERVİSİ KEPENK SERVİSİ OTOMATİ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.