ücretsiz yuvalandırıyoruz tabiki..5 aylık dişi aşıları yapıldı..

ücretsiz yuvalandırıyoruz tabiki..5 aylık dişi aşıları yapıldı..

Ege » İzmir » İzmir
Görüşülür
1/3
ücretsiz yuvalandırıyoruz tabiki..5 aylık dişi aşıları yapıldı..
 
ücretsiz yuvalandırıyoruz tabiki..5 aylık dişi aşıları yapıldı.. ücretsiz yuvalandırıyoruz tabiki..5 aylık dişi aşıları yapıldı.. ücretsiz yuvalandırıyoruz tabiki..5 aylık dişi aşıları yapıldı..
kızımızı ankara keçiörende sopayla dövmüşler tekmelemişler o yüzden sesimiz yükseldiğinde bile korkup kaçıyor..ürkek ama sevilmeyi çok seviyor çok oyuncu hareketli ve insanları seviyor herşeye ragmen..keçiörende belediyenin köpekleri öldürdügü yerde karşılaştık onunla belediyeden kurtuldu fakat..çevredeki insanlar zaten yeterince zarar vermişler ona :(( biz aldık onu izmire getirdik aşılarını yaptırdık..5 aylık henüz pointer kırmasymış ne oldugu benim için pek önemli degil açıkcası ve böyle düşünen onu ömür boyu bakarım yaşadıklarını bizim yuvamızda unutur diyenlerden haber bekliyoruz..çocukları çok seviyor onlarla oynuyor, kendini sevdirmekten çok hoşlanıyor mutlu oluyor..yemek ne verseniz yiyor o sadece onu üzmicek sevecek melegini arıyor...evde 2 köpeğim var evime aldım bakıyorum ancak apartmanda zor oluyor..5 aylık dişi ve aşıları yapılmış bu melegimize yuvanızı açarmısınız??05369863987
  • #3392220
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • ücretsiz sahiplendirilecek 5 ayllık dişi aşıları yapıldı

    biz onu zor durumda bulduk dayak yemiş hırpalanmış ama çok sevgi dolu oyuncu çoc ...

  • IRK STANDARTLARINA UYGUN ERKEK ACİL

    BİR ROTTWEİLER DE İSTENİLEN ÖZELLİKLERİN TAMAMI VAR...KOCA KAFALI VE SERT BİR KÖ ...

  • satılık 2.5 aylık erkek kangallar

    tamamen saf kan olan ana baba secereli kangal yavrularımızdan iki tane erkek kal ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.