ücretsiz sahiplendirme hiç bir ücret talep etmiyoruz !!

ücretsiz sahiplendirme hiç bir ücret talep etmiyoruz !!

İç Anadolu » Ankara » Ankara
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
ücretsiz sahiplendirme hiç bir ücret talep etmiyoruz !!
 
ücretsiz sahiplendirme hiç bir ücret talep etmiyoruz !! ücretsiz sahiplendirme hiç bir ücret talep etmiyoruz !! ücretsiz sahiplendirme hiç bir ücret talep etmiyoruz !! ücretsiz sahiplendirme hiç bir ücret talep etmiyoruz !! ücretsiz sahiplendirme hiç bir ücret talep etmiyoruz !! ücretsiz sahiplendirme hiç bir ücret talep etmiyoruz !!
Bu tatlımı tatlı şirinmi şirin meleklerin anneleri bi sokak kedisiydi annellerinin hamile olduğunu farkettim..Eski evim bahçeli olduğunda çok rahat bakabiliyordum.Doğuma yakın bir zamanda güvenli gördüğünden sanırımki evime doğum yaptı.. Bende ne annelerini nede bu tatlı dört tane yavruya kıyabildim..BİR aylık oldular aşılarını yaptırmak şartıyla ebedi yuvalarına vermek istiyorum.. Tekrar sokağa dönmelerini istemiyorum..Eylül hn.. tel:
  • #3048393
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.