Su kaçak cihazı

Su kaçak cihazı

Şanlıurfa / Akçakale / Ayyıldız Köyü
1₺
 
V18 Su Kaçak Tespit Cihazı Profesyonel

Beton binalardaki temiz su boru hatlarında meydana gelen su borusu kaçaklarını noktasal tespit yapar Tavan veya duvardan damlama şeklinde oluşan su sızıntılarını bile çok kolay bir şekilde tespit eder. Bu cihazı beton, fayans, kalebodur, duvar vb. yerlerde rahatlıkla kullanabilirsiz. V18 akustik dinleme cihazı beton altındaki su borusunun patlamış yerini noktasal olarak tespit edebilirsiniz. Çok hassas sensörü sayesinde en küçük sızıntıları bile tespit edebilirsiniz. V18 şarj edilebilir dahili bataryası sayesinde 150 saate kadar çalışabilirsiniz. Akustik sensör sayesinde beton altındaki kaçakların sesini kolayca duyabilirsiniz. cihaz yanında 2 adet mikrofon verilmektedir birincisi alan taraması yapar ikinci yuvarlak mikrofon ise noktasal tespit yapar.

KARGO BEDAVA

V18 sıhhi tesisatçılar için kırmadan su arıza tespiti için üretilmiş bir cihazdır. Cihazın kullanımı son derece kolaydır, tecrübe gerektirmez. V18 sızıntı tespit cihazının kullanma klavuzunu 1 kez okumanız yeterli olacaktır. Su kaçağı cihazının dinleme sensörünü kaçak olduğunu düşündüğünüz beton yüzeyine temas ettiriniz. Cihaz sensörün temas ettirilen yüzey altındaki şebekelerde sızıntı varsa bu kaçağın titreşimlerini kulaklığa ileterek size noktasal olarak bildirir. Her türlü su kaçak arızalarının olduğu bölgelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. V18 şebeke sızıntısı tespitinde sensörün küçük olması sebebiyle, kaçakların yoğun olduğu duvar köşelerinde kolaylıkla kullanabileceksiniz.

V18 arıza tespit cihazı 2 yıl garantili olup, teknik servis hizmeti ve sıfır yedek parçayı temin edebilirsiniz. Arızalanan cihazları teknik servisimize gönderirseniz, 3 iş günü içersinde titizlikle onarılarak kargo ile adresinize gönderilir.

V18 i boyun askısı sayesinde cihazınızı boynunuza asarak işinize engel olmayacak şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz. V18 in dış kısmı Alüminyum metal olduğu için dayanıklı ve sağlam yapısıyla güvenle kullanabilirsiniz. V18 de akustik sensörü elinizde kolayca tutulabilecek yapısıyla rahat kullanım için tasarlanmıştır. V18 makinasının kullanım şekli piyasada ki diğer ürünlerle kıyaslanamayacak şekilde kolay ve rahattır. Tek bir düğme ile cihazı çalıştırarak tespit yapabilirsiniz.

Kutu İçeriği :

---

1 Ad V18 Kontrol Paneli

1 Ad Kare mikrofon - yüzey taraması için

1 Ad Yuvarlak mikrofon - noktasal tespit için

1 Ad Magnetik Çubuk

1 Ad Kablo

1 Ad Şarj cihazı

1 Ad Kulaklık

1 Ad kullanma Klavuzu
  • #4514228
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Diğer her şey
  3. Şanlıurfa
  4. Akçakale
  5. Ayyıldız Köyü
  • Baymak Elegant Plus 12 A++ 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima (Montaj Dahil) Baymak Elegant Plus 12 A++ 12000 BTU Inve

    Baymak Elegant Plus 12 A++ 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima (Montaj Dahil) ...

  • Baymak Elegant Plus 12 A++ 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima (Montaj Dahil) Baymak Elegant Plus 12 A++ 12000 BTU Inve

    Baymak Elegant Plus 12 A++ 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima (Montaj Dahil) ...

  • Vessen VTXN25B 9000 Btu A++ İnverter Klima Daikin Servis Güvencesiyle

    Vessen VTXN25B 9000 Btu A++ İnverter Klima Daikin Servis Güvencesiyle Tasarlad ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.