STERİBER TIBBİ ATIK BERTARAF PARÇALAYICI

STERİBER TIBBİ ATIK BERTARAF PARÇALAYICI

İstanbul / Esenyurt / Cumhuriyet Mah.
 
STERİBER TIBBİ ATIK BERTARAF PARÇALAYICI STERİBER TIBBİ ATIK BERTARAF PARÇALAYICI STERİBER TIBBİ ATIK BERTARAF PARÇALAYICI STERİBER TIBBİ ATIK BERTARAF PARÇALAYICI STERİBER TIBBİ ATIK BERTARAF PARÇALAYICI
Steriber Tıbbi Atık Bertaraf Makinelerimiz, tıbbi atıkların toplama ve taşıma sorunlarını tamamen ortadan kaldırmak, hastane maliyetlerini en aza indirmek amacı ile özel olarak tasarlanmıştır. Yaklaşık 15-20 dakika içerisinde parçalamayı bitirir ve özel MT Solüsyonu sayesinde sterilizasyon işlemi tamamlanır. Bu süre sonunda medikal atıkların bakteriyel inaktivasyonu sağlanarak medikal atığın evsel atığa dönüşümü sağlanır. Çok küçük parçalar halinde öğütme yapıldığından diğer sistemlere göre maksimum sterilizasyon sağlar. Kapalı bir hazne içerisinde parçalama, sterilizasyon ve bertaraf işlemleri gerçekleştirilir. Çıkan atıkların tamamen steril olduğuna dair bilgiler ve diğer değerler yazıcıdan çıktı alınır. İşlem sonunda atıklar, ünite içerisinde ki paslanmaz atık boşaltma haznesine aktarılır.

Atıkların %80 oranında hacim küçültmesi yapılmaktadır. Tüm hastanelerde, kliniklerde ve sağlık kuruluşlarında kullanılabilir. Kırıcılarımız yüksek torklu, düşük devirli, çift şaftlı olmak üzere, tıbbi atıklarınızı en iyi şekilde parçalayan makinelerdir. Parçalayıcı, motorun aşırı yüklenmesini önlemek için plc kontrollü otomatik geri dönüş sistemi ile donatılmıştır. Farklı kapasitelerde tıbbi atık kırıcı üretimlerimiz mevcuttur. Verimli teknoloji ve enerji özellikle sürekli çalışan makineler için önemlidir. MT teknolojisi, minimum enerji sarfiyatı ve maksimum performansı mümkün kılar.

Aşınmaya dayanıklı parçalama bıçakları

Aynı anda sterilizasyon ve parçalama

PLC dokunmatik ekran kontrollü

Sıvı tahliye sistemi

Manuel elle yükleme

Paslanmaz atık boşaltma haznesi

Manuel elle yükleme

Darbe emici şanzıman sistemi

Farklı kapasitelerde üretim

Detaylı bilgi için mühendislerimizle iletişime geçiniz
  • #4496851
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Diğer Servis ve hizmetler
  3. İstanbul
  4. Esenyurt
  5. Cumhuriyet Mah.
  • DATABER HDD BERTARAF

    DATABER Ofis Tipi HDD Bilgi Bertaraf Parçalayıcı Makinelerimiz ile önemli evrak/ ...

  • KP-KARTON PARÇALAYICI

    KP-Serisi Çift Şaftlı Karton Parçalama Makinelerimiz, mukavva, bobin, koli vb. g ...

  • DP-DAL PARÇALAYICI

    DP-Serisi Dal Parçalama Makinelerimiz, ağaç dallarını ve ağaç gövdelerini parçal ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.