SIVI-KATI DÖNER ELEK AYRIŞTIRICI

SIVI-KATI DÖNER ELEK AYRIŞTIRICI

İstanbul / Esenyurt / Cumhuriyet Mah.
 
SIVI-KATI DÖNER ELEK AYRIŞTIRICI SIVI-KATI DÖNER ELEK AYRIŞTIRICI SIVI-KATI DÖNER ELEK AYRIŞTIRICI SIVI-KATI DÖNER ELEK AYRIŞTIRICI SIVI-KATI DÖNER ELEK AYRIŞTIRICI
Sıvı Katı Ayrıştırma Döner Tambur Makinelerimiz, gelişmiş bir sıvı-katı ayrıştırıcısıdır. Bu çok amaçlı ayrıştırıcı, neredeyse tüm yumuşak ve büyük boyutlu, besin ve organik katılarla başa çıkabilme özelliğine sahiptir. Buna benzer işlemler için uygundur. Döner tamburun hareketi ile, içerisinde ki sıvıyı mikron derecesinde ince gözeneklere sahip elekleri ile yüksek kapasitede sıvı-katı ayrıştırma imkanı sağlar. Güvenli ve kolay kullanım için tasarlanmıştır. Aynı zamanda katı malzemenin nem oranını önemli ölçüde azaltır. Sıvı tahliye çıkışının haricinde ikinci bir bypass çıkışı bulunmaktadır.

Atığa göre çeşitli tambur tahrik sistemlerimiz mevcuttur. Tambur hızı kumanda panelinden ayarlanabilir. Elek üzerinde döner temizleme fırçası ile elek tıkanmalarını önler. Fırça üzerine su püskürterek fırça temizliğini kolayca yapar. Makine servis ve bakımında hızlıca müdahale gerçekleştirilir. Farklı kapasitelerde sıvı-katı döner elek ayrıştırıcı üretimlerimiz mevcuttur. Verimli teknoloji ve enerji özellikle sürekli çalışan makineler için önemlidir. MT teknolojisi, minimum enerji sarfiyatı ve maksimum performansı mümkün kılar.

Paslanmaz çelik tasarım

Atık karşılama duvarı

Sökülebilir elek tasarımı

Elek temizleme için döner fırça

Bypass sıvı tahliye sistemi

Farklı kapasitelerde üretim

Detaylı bilgi için mühendislerimizle iletişime geçiniz
  • #4496870
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Diğer Servis ve hizmetler
  3. İstanbul
  4. Esenyurt
  5. Cumhuriyet Mah.
  • 14.1. BİYOGAZ TESİSİ

    Yenilenebilir enerjilerin gittikçe artarak önem kazandığı bilinmektedir. Hayvan ...

  • SPK-ATIK SU KANAL ÖĞÜTÜCÜ DİSK ELEK

    SPK-Serisi Atık Su Kanal Öğütme Disk Elek Makinelerimiz, atık su arıtma tesisler ...

  • SPA-AÇIK KANAL ATIK SU ÖĞÜTÜCÜ

    SPA-Serisi Açık Kanal Atık Su Öğütme Makinelerimiz, üniversite, hastane, biyogaz ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.