schnauzer satılık erkek yavruları

schnauzer satılık erkek yavruları

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Schnauzer Sahibinden Bademler Köyü Schnauzer Sahibinden 1 TL Erkek Sahibinden Bademler Köyü Schnauzer Erkek Bademler Köyü
0534 688 3548 telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize ulaşabilirsiniz.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN YAVRU FOTOĞRAF VE VİDEOLARI GÖREBİLİRSİNİZ.

**FACEBOOK:

https ://www.facebook.com/scoobydubidooscoobyp etlife/

**İNSTAGRAM:

https://instagra m.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

https:/ /plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifescoob ypetlife

**YOUTUBE:

https://www.youtub e.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25aA

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/blog ger.g?blogID=3918443170833919146#allpost s

- -- - PET AÇIKLAMAMIZ -- -

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

... ... .. ... ... ... ... . . .. ... ... .. ... ... ... ... . . .. ... ... .. ... ... ...

satılık schnauzer yavruları,satılık schnauzer,satılık yavru köpekler,satılık köpek yavru

satılık köpekler,satılık köpek,satılık ev köpekleri,satılık köpekler schnauzer,schnauzer

... ... .. ... ... ... ... . . .. ... ... .. ... ... ... ... . . .. ... ... .. ... ... ... ..

Bir Schnauzer aldığınız zaman, hem sizin hem onun için, hayat boyu sürecek yeni bir dönem başlar. Eğer onunla evinizi ve hayatınızı paylaşmaya hazır değilseniz, almadan önce iyice düşünmelisiniz, belki de size uygun bir köpek değildir.Bir çocuk gibi sürekli ilgi ve sevgi ister ve karşılığında size sadık bir arkadaş olur. Eğitime çok iyi cevap veren akıllı bir köpektir. Diğer türlerden farklı olarak, pek çok şeyi birarada yapmak ister, onun sıkılmaması için değişik aktiviteler bulmanız gerekir. Canı sıkıldığı zaman çok zor bir köpek olacaktır.Ön bacaklar oldukça düzdür. Parmak uçları kedi patilerine benzer şekilde yuvarlak ve parmaklar kavislidir. Rudimenter 5. parmak varsa uzaklaştırılır. Sırt seviyesi geriye doğru hafifçe alçalır. Arka bacaklar oblik ve kaslıdır. Yumuşak iç katman ve sık, sert ve kaba yapılı dış katmandan oluşan kürkü kırçıllı ve düz siyah olmak üzere iki renkte olabilir. Kırçıllı olan kürkler, siyah ve beyaz tüylerin birlikteliğinden oluşur, beyaz tüyler siyah bantlıdır. Bu renk varyasyonunun olabilecek tonları koyu demir grisinden, gümüş rengine kadar değişen şekillerde olabilir. Kırçıllı olanlarda alt tüy tabakası boz renkte olabilir ancak gri olması tercih edilir. Yüz bölgesindeki tüylerin daha koyu bir maske oluşturması ve kaşların, sakalların, boyun, göğüs, karın, kuyruk altı ve bacakların iç kısımlarının ise daha açık bir tonda olması istenen bir özelliktir. Düz siyah Schnauzerlarda ise alt tüy tabakası dahil olmak üzere bütün kıl örtüsü siyah renkte olmalıdır. Göğüs bölgesinde bir miktar beyaz renk kabul edilir.Standart Schnauzer, korkusuz ve koruyucu bir köpektir. Çok iyi bekçilik yapar. Yemeğini, oyuncaklarını, bölgesini ve ailesini savunur. Cesareti ve sevecenliği ile Terriere benzer bir karaktere sahiptir. Oyuncu ve neşeli bir yapısı olmasına karşın çok fazla hareketli değildir. Zeki ve kolay öğrenen bir yapısı vardır. Fakat inatçı olduğundan eğitiminde kararlılık şarttır. İlerleyen dönemlerde fazla koruyuculuktan kaynaklanan agresyonun önlenebilmesi için yavruyken doğru biçimde sosyalleştirilmesi gerekir.Kökeni : Standart Schnauzer bilinen üç Schnauzer ırkının muhtemelen en eskisidir. 15. ve 16. yüzyıllarda bile varlığı bilinen antik bir ırktır. Alman kökenli bir ırk olan Schnauzer'ın ismi, Almanca "burun bölgesi" anlamına gelen "schnauze" kelimesinden gelmektedir. Geçmişte yolcu faytonlarına eşlik etmek, I. Dünya savaşında haber taşımak, zararlı kemirgenleri avlamak, tarlaları ve ahırları korumak, çocuklara bakıcılık yapmak gibi sayısız görevde kullanılmıştır. Rembrandt gibi ünlü ressamlar tarafından portreleri yapılmış, geçmişten günümüze kadar popülaritesini korumuş ender ırklardan biridir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

  • #4489872
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • Köpek İstiyorum

    emekliyim ücretsiz köpek vermek sahiplendirmek isteyenler varsa beni arayabilirl ...

  • golden retriever yavru

    Üç aylık yavru erkek golden bir aşısı yapıldı ...

  • bobo minik oğlum

    İlgilenemediğimizden sahiplendirmek istiyoruz. Çok şeker ve oyuncudur minik oğlu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.