satılık trüf mantarı köpeği (lagotto romagnolo)

satılık trüf mantarı köpeği (lagotto romagnolo)

Marmara » İstanbul » Başakşehir
Görüşülür
satılık trüf mantarı köpeği (lagotto romagnolo)
 
satılık trüf mantarı köpeği (lagotto romagnolo) satılık trüf mantarı köpeği (lagotto romagnolo) satılık trüf mantarı köpeği (lagotto romagnolo) satılık trüf mantarı köpeği (lagotto romagnolo)
mantar bulmada yetenekli bir köpek - ılıman iklim köpekleri - orta boy köpek ırkları Küçük-orta ırk köpeklerdir. Düzgün, kare şekilli, dik, iyi görünümlü bir vücut yapısına ve güçlü kaslara sahiptir. Güçlü kollarıyla desteklenen oldukça büyük kafaları vardır. Dişleri makas şeklindedir. Gözleri yuvarlak ve nispeten büyüktür. Tüylerinin rengine uygun olarak koyu sarı ile koyu kahverengi arası göz renkleri vardır. Tüyleri krem, beyaz, kahverengi ile beyaz yada beyaz üzerine yer yer pas rengi lekeler şeklinde olabilir. Ayrıca pas rengini andıran kahverenginin farklı tonlarında ve sadece yüzü kahverenginde de olabilir. Logotto'nun kürkü yünlü, yoğun ve kıvırcık yapıdadır. Tüylerinin yoğun yapısı onu, çalıların arasında yer mantarı ararken dikenlerden korur. Sarkık üçgen biçimli kulakları kafası ile uyumlu yapıdadır. Ön bacakları her açıdan düzdür. Bu yapı kafasını destekler ve onun dik ve yüksek durmasını sağlar.
  • #3902743
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Satılık husky cinsi safkan sibirya kurdu arıyorum

    İstanbul bahçelievler de oturuyorm. istanbul içi satılık husky renkli göZlü köpe ...

  • sahibinden 45 günlük Safkan Alaska Kurdu(Malamut) Yavruları

    Safkan Malamutumun 5 tane yavrusunu(4 erkek 1 dişi ) sahiplendireceğim. Şimdiye ...

  • king charles cawalier

    Sahibinden, dişi, sağlıklı, Saf ırk, aşılı ve 50 günlük, Dost canlısı ve oyuncu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.