satılık chow chow yavruları

satılık chow chow yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Chow Chow Dişi ve Erkek köpek Chow Chow Sahibinden Çırpan Mah. Chow Chow yaş 0-3 Aylık köpek ilanlari Çırpan Mah. köpek Chow Chow fiyatları
PET AÇIKLAMASI

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/10310772475456 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

***---***---***---***---***-***---***--- *-**-***-**-***-*-*--**-*-*-**-*-**-**-* -*-*-*-*-

satılık chow chow yavruları,satılık chow chow,satılık çin aslanı,chow chow,çin aslanı

*Chow chow'un en belirgin iki özelliği siyah dili ve ona sopa üzerindeChow Chow yürüyormuş görüntüsü veren neredeyse düz arka bacaklarıdır. Sık kürkü kızıl, ten rengi, krem, siyah, mavimsi gri veya (nadiren) beyazdır. Asla parça renkli olmaz. Kulak yuvarlak ve küçüktür ve ona aslanvari bir görüntü veren kafasının çevresinde belirgin bir yelesi vardır. Kafası geniş, yüz kısmı ise düzdür. Burun kısmı gözlere yakın yerinde geniş, burna doğru ise daralır, ancak asla sivrileşmez. Göğüs geniş ve derindir. Sırtı kısa ve düzdür. Kuyruk sık tüylerle kaplıdır ve sırtta kıvrık taşınır.Chow Chow öğrenir ancak komutların bir amacı olduğunu bilmelidir. Her zaman tutarlı olunmalıdır. Bazı uzmanlar kısa tüylü tipinin uzun tüylüsünden daha aktif ve daha kolay öğrendiğini iddia etmektedir. Bu ırk biraz ele avuca sığmaz olsa da genelde sakin, sabırlı ve kibardır. Bazıları tasma ve kayışı kabul etmek istemez. Çoğu Chow Chow diğer köpekleri domine etmeye çalışır. Buna rağmen çocuklarla araları iyidir. Yavruyken kedilerle tanıştırılırsa erişkin olduğunda da sorun pek çıkmaz. Yavruyken (2-4) gelecekte aşırı koruyucu olmaması için çok iyi sosyalleştirilmelidir. En baştan tutarlı bir eğitime gereksinimleri vardır. Kişilikleri genellikle yetiştirilmeleri ile alakalıdır, Çin'de Chow Chow eşya koruma ve araba çekmede kullanıldı. Eti ve kürkü için beslendi. Bu üzücü geçmiş ve bir iş köpeği olarak tek bir sahibe ait olamaması bu güzel köpeği içine kapalı bir hale getirmiştir ve bu nedenle çoğunlukla içe dönük ve vurdum duymaz bir havası vardır. Chow Chow; avcı, araba çekicisi ve tekne bekçisi görevlerini üstlendiği Çin'de binlerce yıldır bilinmektedir. Tarih içinde Chow Chow kurt, keklik ve vizon avının yanı sıra kızak çekiminde de kullanıldı. Kürkü ceket yapımında kullanıldı. Bu köpeklerin eti Çin'de aranan bir yiyecek türüdür ve günümüzde hala Çin'de yenmektedir. Bu güzel köpek, 1800'lerin sonlarında ilk kez İngiltere'ye getirildi. İsmi muhtemelen, Uzak Doğu'dan getirilen her türlü eşya için kullanılan ve İngilizce konuşma diline ait bir deyim olan "chow-chow" 'dan gelmektedir.Bu köpek eğitime doğru düzgün cevap vermez.Çünkü itaat konusunda başarılı değildir.Doğuştan gelen inatçılığı ile ancak kendine uygun görülenleri yapar.Öğrenme açısından sıkıntı olmasada uygulama açısından problem yaşar.Bu köpeğin uzun ve kısa tüylü olanları bulunur.Bazı kişilere göre kısa tüylüler çok daha kolay birşeyleri öğrendiğini belirtmişlerdir.Boyutu ve görünümü açısından büyük fakat sakin bir haldedirler.Diğer köpeklerle anlaşamazlar ve onlarıda kendisinin kabül ettiği gibi görmek ister.Tasma takma konusunda bu köpekler sorun çıkartabilirler.Yavru iken alınmalı ve çok iyi derecede sosyalleştirme gereklidir.Bu yaşlardan itibaren düzenli bir eğitim gereklidir.Bu köpek Çin’de hem eşyaları hemde arabaları çekme işleminde kullanılmıştır.Köpeğin maalesef geçmişindeki yaşananlardan dolayı içe kapanık halde olduğu ortadadır.İyi sosyalleşme sonrası güzel bir aile köpeği olabilmektedirler.

Erkek 46 – 56 cm

Dişi 46 – 56 cm

Erkek Kilosu 20 – 32 Kg

Dişi Kilosu 20 – 32 Kg

15 yıl ve üstü yaşayabilen ender köpeklerden biridir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4434788
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık akita inu yavruları

    PET AÇIKLAMASI Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telef ...

  • satılık spitz yavruları

    *PET AÇIKLAMASI Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 tele ...

  • satılık jack russell terrier yavruları

    *PET AÇIKLAMASI Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 tele ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.