satılık chihuahua şivava yavruları

satılık chihuahua şivava yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Çırpan Mah. Chihuahua ilanları Chihuahua İlk hayvan bakacaklara Chihuahua yaş 0-3 Aylık köpek Chihuahua fiyatları
/// PET AÇIKLAMASI ///

Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/u/0/+ScoobyPet lifescoobypetlife

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

http://scoobypetlife.blogspot.com.tr/

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife

. .. ... ,,, ,,, ,,, ... ... ...

Chihuahua veya halk arasında bilinen adıyla Çuvava, dünyanın en küçük köpek türlerinden biridir. Adı bazı uzmanların ilk olarak Aztekler tarafından Chihuahua eyaletinde yetiştirilmiş olduğunun ileri sürülmesinden kaynaklanan chihuahuanın ağırlığı yaklaşık olarak 0.5 - 2.7 kg aralığında, yerden yüksekliği ise ancak 13 cm kadardır. Ortalama yaşam süreleri 10 ila 18 yıl arasıdır.Kulakları oldukça iridir ve bir şeye dikkat ettikleri zaman dikilir. Renk olarak, farklı ikili renk karışımlarına sahiptirler, bu renk kombinasyonları içinde, açık kahverengi ve beyaz renkli olanlar en değerlileri olarak kabul edilmektedir.Chihuahuanın, Aztekler döneminden bu yana yetiştirildiği ileri sürülmekteyse de, bazı uzmanlar, Çin'den Amerika'ya götürülmüş olduğunu savunmaktadırlar.

Oldukça enerjik, agresif ve çok küçük olduklarından, genelde küçük çocuklu aileler için önerilmezler.

-*-*-*--*-*-*-*-*-*--

T uvalet İçin Anahtar Kelime Öğretin

Köpeğinize tuvalet için anahtar kelime öğretin. Tuvaletini dışarıda yaparken ona sakin ve yüksek olmayan bir ses tonuyla “tuvalet zamanı” “hadi toto ” gibi bir söz kullanabilirsiniz. Tuvaletini bitirdiği zaman ise onu nazikçe ödüllendirin. Aferin kızıma/ oğluma diyerek övün. Ona ödül maması verin ya da onunla oyun oynayın. Bunu sürekli tekrarlarsanız, köpeğiniz “hadi tuvalete” sözüyle, tuvalet yapma eylemi arasında bağlantı kuracak, ödüller sayesinde tuvaletini dışarıya yapmanın olumlu bir davranış olduğunu öğrenecektir. Ayrıca komutla tuvalet yapmayı öğrenmesi, köpeğinizin tuvaletini yapacağı uygun yeri sizin seçmenize yardım eder.

Tuvalet Saatlerini Düzenleyin

Köpeğinizin tuvalet saatlerini düzenlemek, sağlam tuvalet eğitiminin temelini oluşturur. Köpeğinizin tuvalet saatlerini düzenlerken dikkat etmeniz gereken noktalar.Zaman Çizelgesi Oluşturun

8-10 haftalık yavru köpek yaklaşık 2 saat boyunca tuvaletini tutabilir, dolayısıyla her iki saatte bir tuvalete çıkarılması gerekir.

Yavru köpeğiniz büyüdükçe, ırkının boyutuna bağlı olarak daha uzun sürelerde tuvaletini tutmayı öğrenecektir. Orta-büyük boy ırk yavru köpek, kaç aylıksa, o kadar saat tuvaletini tutabilir. 3 aylık köpek, 3 saat, 4 aylık köpek, 4 saat olarak hesaplayabilirsiniz. Ufak ırklarda bu süre çok daha kısadır.Aktivitelerini Düzenleyin

Köpeğinizin ırkının ve yaşının yanı sıra yaptığı aktivitelerde tuvalet planlamasında önemlidir.

8-10 haftalık bir yavru için 2 saatlik rutine ek olarak, köpeğiniz uykudan her uyandığında, yemek yedikten ve su içtikten 10-20 dakika sonra, oyun oynadıktan sonra tuvalete çıkma ihtiyacı duyar.Vücut Dilini Gözlemleyin

Köpeğiniz yerleri koklayarak, vücut diliyle size tuvalet yapacak yer aradığı mesajını verdiğinde köpeğinizi hemen tuvalete çıkarınız.

Yavru köpekler gece maksimum 7-8 saat boyunca, tuvalet ihtiyacı duymadan uyuyabilirler. Ancak sabah kalkar kalkmaz ilk işiniz onu tuvalete çıkarmak ve su vermek olmalıdır.

Victoria Stillwell’in “Train Your Dog Positively” kitabında verdiği tuvalet planı, 8-10 haftalık yavru bir köpek için ideal. Bu örneği kendi programınızı yaratmakta temel olarak kullanmak isterseniz, detayları “Yavru Köpeğin İdeal Günü” linkinde bulabilirsiniz.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4437234
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık chow chow yavruları çin aslanı

    --- PET AÇIKLAMASI --- Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bi ...

  • satılık akita inu amerikan

    ..-- PET AÇIKLAMASI ---.. Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan ...

  • satılık mini spitz yavrular

    ... PET AÇIKLAMASI ... Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan biz ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.